Sportivii medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Londra vor primi maşini Renault

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a încheiat un parteneriat cu Renault, care devine sponsor principal al forului olmpic român în vederea participării sportivilor la Jocurile Olimpice de la Londra 2012.

210 afișări
Imaginea articolului Sportivii medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Londra vor primi maşini Renault

Sportivii medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Londra vor primi maşini Renault (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În contractul de sponsorizare este prevăzut ca fiecare sportiv medaliat cu aur, argint şi bronz la Jocurile Olimpice de vară de la Londra să fie premiat cu un autoturim Renault. Modelele Renault care vor fi acordate ca premii laureaţilor olimpici de la Londra sunt: Latitude pentru aur, Megane pentru argint şi Twingo pentru bronz.

Modelele au fost expuse pentru prima oară în cadrul evenimentului de inaugurare a Casei Olimpice care a avut loc luni.

"Parteneriatul de imagine dintre COSR şi Renault va contribui la atingerea obiectivelor de performanţă, atât ale noastre, cât şi ale partenerilor noştri. Considerăm că premiile constând în autoturisme Renault, cu care va fi răsplătită performanţa medaliaţilor români la Jocurile Olimpice de la Londra, sunt un factor motivant foarte important pentru sportivi", a declarat preşedintele COSR, Octavian Morariu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici