Sportul Studenţesc - Petrolul Ploieşti, scor 1-1, în Liga I

Formaţia Sportul Studenţesc a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul susţinut, duminică, pe teren propriu, în compania echipei Petrolul Ploieşti, în etapa a XVII-a a Ligii I.

194 afișări
Imaginea articolului Sportul Studenţesc - Petrolul Ploieşti, scor 1-1, în Liga I

Sportul Studenţesc - Petrolul Ploieşti, scor 1-1, în Liga I

Pentru Sportul a marcat Dobre '54, iar pentru Petrolul a înscris Komazek '48.

În minutul 48, Florentin Dumitru a executat un corner de pe stânga, iar Komazek a reluat cu capul din interiorul careului mic la colţul scurt.

Sportul a egalat în minutul 54, când Lazăr a şutat în tranversală, balonul a ajuns la trei metri de poartă, de unde Dobre a reluat cu capul.

Sportul Studenţesc: Popescu - Farmache, Raţiu, Lung, Maxim (Cheţan '64) - Lazăr, Ghinga (Nicola '80), Lungu, Ferfelea - Curelea (Nistor '85), Dobre. Antrenor: Daniel Isăilă

Petrolul Ploieşti: Bornescu - Melinte (Străuţ '60), Petrovici, Sipovici, Pompiliu Stoica - Bărbulescu, Enescu (Komazek '24)- Buleică, Fl. Dumitru, Stoimirovici (Roman '80) - Opriţa. Antrenor: Valeriu Răchită

Cartonaşe galbene: Lazăr '67, Dobre '89 / Bărbulescu '24, Opriţa '65, Stoimirovici '76, Petrovici '90+3

Arbitri: Augustus Constantin (central) - Miclos Nagy, Gero Szabo (asistenţi) - Cristina Babadac (rezervă)

Observatori: Marian Dorobanţu, Aurel Beldeanu

La meci au asistat 800 de spectatori, din care 400 de fani ploieşteni.

La golul egalizator, Valeriu Răchită i-a reproşat asistentului Miclos Nagy că a fost ofsaid la Valentin Lazăr: "A fost ofsaid, dar lasă, nu-i nicio problemă", i-a spus Răchită lui Nagy, totul petrecându-se după ce antrenorul ploieştenilor a primit un sms.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici