Stadioanele din lume şi-au schimbat rolul. Au devenit spitale pentru infectaţii cu coronavirus

  • În Italia, Spania şi Brazilia unele stadioane s-au trasformat în spitale, pentru a-i interna pe cei infectaţi cu coronavirus
  • Clubul Chelsea a oferit cazara gratuită cadrelor medicale în hotelul Millennium, destinat în mod obişnuit fanilor, turiştilor sau oamenilor de afaceri
  • În România, Răzvan Raţ şi-a transformat hotelul din Slatina în centru de carantină
260 afișări
Imaginea articolului Stadioanele din lume şi-au schimbat rolul. Au devenit spitale pentru infectaţii cu coronavirus

Stadioanele din lume şi-au schimbat rolul. Au devenit spitale pentru infectaţii cu coronavirus

În Italia, stadionul din Coverciano, Florenţa, care reprezintă terenul central de pregătire şi sediul tehnic al Federaţiei Italiene de Fotbal, a fost transformat în spital şi este pregătit pentru a primi pacienţi care trebuie să ajungă la terapie intensivă.

În Spania, stadionul echipei Real Madrid, Santiago Bernabeu, este la dispoziţia autorităţilor medicale. Arena a devenit o magazie uriaşă, acolo unde au fost depozitate echipamente medicale.

În Brazilia, stadionul Pacaembu, deţinut de prefectura din Sao Paulo, Brazilia, este acum un spital de câmp. În interiorul arenei vor fi montate în jur de 200 de paturi. Guvernatorul din Rio de Janeiro, Wilson Witzel, a anunţat că emblematicul stadion Maracana va fi pregătit cu 800 de paturi pentru noile cazuri de coronavirus. De asemenea a fost propusă şi arena celor de la Botafogo, Nilton Santos, pentru a fi transformat în spital. 

Englezii, care până la această oră au 14.543 de cazuri cu 759 de decese, au primit un ajutor din partea clubului Chelsea. Oficialii de pe Stamford Bridge au oferit cazare gratuită cadrelor medicale la hotelul Millennium.

În România, fostul internaţional Răzvan Raţ şi-a transformat hotelul din Slatina în centru de carantină. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici