Stadionul din Sao Paulo nu va fi complet terminat până la inaugurarea oficială

Stadionul din Sao Paulo, pe care într-o lună se va disputa meciul de deschidere al turneului final al Cupei Mondiale, nu va fi complet terminat până duminică când va avea loc inaugurarea oficială.

111 afișări
Imaginea articolului Stadionul din Sao Paulo nu va fi complet terminat până la inaugurarea oficială

Stadionul din Sao Paulo nu va fi complet terminat până la inaugurarea oficială (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Partida de inaugurare a arenei, care va avea o capacitate de 69.160 de locuri, se va disputa duminică între echipele Corinthians şi Figueirense.

Tribunele provizorii, cu o capacitate de 10.000 de locuri, nu vor fi gata pentru inaugurarea oficială.

Lucrările la arena din Sao Paulo a fost întrerupte la 31 martie, pentru 11 zile, după decesul unui muncitor. Secretarul general al FIFA, Jerome Valcke, a declarat că stadionul va fi gata în ultimul moment, deşi lucrările ar fi trebuit să se încheie la 31 decembrie 2013.

O testare neoficială a arenei a avut loc sâmbătă cu ocazia unui meci între fostrele glorii ale clubului Corinthians.

Stadionul din Sao Paulo va găzdui şase meciuri la Cupa Mondială, printre care şi cel de deschidere dintre Brazilia şi Croaţia, din 12 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici