Stai bine? Atletul Tanner Witt îţi arată moduri inedite prin care să te aşezi

  • Tanner Witt are 20 de ani şi este din Florida
  • Tanner este practicant de parkour
  • Tanner vinde şi haine cu brandul lui, SpringyToad
124 afișări
Imaginea articolului Stai bine? Atletul Tanner Witt îţi arată moduri inedite prin care să te aşezi

Stai bine? Atletul Tanner Witt îţi arată moduri inedite prin care să te aşezi

Stai bine? Nu, pe bune, crezi că ştii să stai bine? Că tot o să stăm mai mult în case din nou, atletul Tanner Witt îţi arată moduri inedite prin care să te aşezi. Ori face backflipuri, ori se dă peste cap sărind pe geam, dar un lucru e neschimbat, tot în fund se aşează la final.

Tanner nu e întocmai genul care să stea locului, prietenii l-au poreclit „broscoiul” la cât de mult sare. Totuşi, s-a gândit să ne arate cum să facem şi puţină mişcare când ne aşezăm pe canapea.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici