Stan: Am ajuns la un acord de principiu Dorinel Munteanu, cel mai probabil continuă la Oţelul

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că a ajuns la un acord de principiu cu antrenorul Dorinel Munteanu şi că sunt şanse mari ca acesta să continue la campioana României şi în sezonul viitor.

168 afișări
Imaginea articolului Stan: Am ajuns la un acord de principiu Dorinel Munteanu, cel mai probabil continuă la Oţelul

Stan: Am ajuns la un acord de principiu Dorinel Munteanu, cel mai probabil continuă la Oţelul (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Am discutat cu Dorinel, negocierile se desfăşoară normal, dar deocamdată nu am semnat contractul. Am ajuns însă la un acord de principiu, cel mai probabil el rămâne la Oţelul Galaţi şi în sezonul următor", a spus Stan.

Oficialul gălăţean a explicat că semnarea contractului se va produce în cursul acestei seri sau miercuri. "Acum aşteptăm să primim prin fax contractul semnat, probabil în această seară se va întâmpla sau mâine. Atunci putem spune oficial că avem antrenor pentru următorii doi ani", a adăugat Stan.

Antrenorul Dorinel Munteanu primise termen până miercuri să semneze prelungirea contractului care a expirat în această vară, în caz contrar conducerea grupării gălăţene urmând să caute un alt tehnician.

Oţelul Galaţi a câştigat în premieră titlul de campioană a României, urmând să evolueze direct în grupele Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici