Stan: FRF vrea să înfiinţeze o comisie care să supravegheze antrenorii pentru a da de muncă unora

Directorul general al Oţelul Galaţi, Marius Stan, a comentat intenţia Şcolii Federale de Antrenori de a înfiinţa o comisie formată din antrenorii cu experienţă pentru supervizarea antrenorilor, declarând că dorinţa FRF este aceea de a le da de muncă unor antrenori care nu au semnate angajamente.

8 afișări
Imaginea articolului Stan: FRF vrea să înfiinţeze o comisie care să supravegheze antrenorii pentru a da de muncă unora

Stan: FRF vrea să înfiinţeze o comisie care să supravegheze antrenorii pentru a da de muncă unora (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Cred că s-au gândit la o astfel de comisie pentru a mai da de muncă unora care au rămas fără serviciu. Nu-i văd pe Ienei sau pe Iordănescu să facă asta, cred că nici nu i-a întrebat cineva dacă vor să facă acest lucru. Iar un alt mare antrenor român, Mircea Lucescu, are treabă. Problema este în altă parte, ies pe bandă rulantă antrenori în România, acolo să se facă ceva", a spus Stan.

La rândul său, Dorinel Munteanu este de părere că o astfel de iniţiativă ar reprezenta o întoarcere în timp.

Directorul Şcolii Federale de Antrenori, Mircea Rădulescu, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, intenţia de a înfiinţa o comisie formată din antrenorii cu experienţă care să supervizeze activitatea tehnicienilor din prima ligă, în special.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici