Stan: Se pregăteşte un nou regulament, cei care jignesc vor fi mai aspru penalizaţi

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, miercuri, că se pegăteşte un nou reulament prin care oficialii grupărilor care vor aduce jigniri altor persoane vor fi mai aspru sancţionate.

13 afișări
Imaginea articolului Stan: Se pregăteşte un nou regulament, cei care jignesc vor fi mai aspru penalizaţi

Stan: Se pregăteşte un nou regulament, cei care jignesc vor fi mai aspru penalizaţi (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Se pregăteşte un nou regulament prin care, cei care jignesc, indiferent că sunt oficiali sau nu, dar reprezintă clubul şi vorbesc în numele lui, vor fi mult mai aspru penalizaţi. Vor fi amenzi mult mai usturătoare. Iar în cazul celor care vor recidiva în a jigni trebuie să se ajungă la depunctare, cred că e singura cale de a se face ordine într-un fotbal mai mult vorbit decât jucat. Ştiu că nu e cea mai onestă metodă, dar cred că numai aşa se pot închide anumite guri", a spus Stan.

Directorul general al rupării gălăţene a declarat că se aştepta să existe o presiune asupra echipei sale, atât timp cât Oţelul este pe primul loc în clasament.

"Începem să contăm, nu mai suntem de neglijat. Ce vorbeşte Marian Iancu mă lasă rece. Metodele lui sunt de grădiniţă, le foloseam şi eu acum 20 de ani. S-au mai schimbat vremurile. Sunt unii veniţi mai proaspeţi în fotbal care cred că au inventat roata. Prin presă este o avalanşă de oferte pe seama jucătorilor noştri, nimic adevărat", a mai spus Marius Stan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici