Stanciu îşi doreşte să joace cu Real Madrid şi Borussia Dortmund în grupele Ligii Campionilor

Mijlocaşul Nicolae Stanciu, autorul unuia dintre golurile marcate de Steaua în meciul cu Legia Varşovia, scor 2-2, a afirmat, marţi, după partida din Polonia, că îşi doreşte să joace împotriva formaţiilor Real Madrid şi Borussia Dortmund în grupele Ligii Campionilor.

232 afișări
Imaginea articolului Stanciu îşi doreşte să joace cu Real Madrid şi Borussia Dortmund în grupele Ligii Campionilor

Nicolae Stanciu (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

"Mă bucur că am marcat şi sper să sparg gheaţa şi în campionat. Nu ne-am gândit că putem rata calificarea, nici la începutul meciului. Noi ştiam că trebuie să avem atitudine pozitivă, să fim agresivi şi mă bucur că am marcat la începutul meciului şi ne-am făcut meciul mai uşor. Îmi doresc să jucăm cu Real Madrid şi cu Borussia Dortmund", a spus Stanciu, la DigiSport.

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, marţi, în deplasare, scor 2-2 (2-1), partida cu Legia Varşovia, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor şi s-a calificat în grupele competiţiei graţie golurilor mai multe marcate în Polonia (scor general 3-3). În meciul tur, disputat în urmă cu o săptămână pe Arena Naţională din Bucureşti, Steaua şi Legia au terminat tot la egalitate, scor 1-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici