Stancu: Cred că rămân la Galatasaray, nu vreau să fac un pas înapoi

Atacantul echipei Galatasaray, Bogdan Stancu, despre care presa turcă a scris că a fost împrumutat la Orduspor, a declarat joi că doreşte să rămână la gruparea din Istanbul, deoarece nu vrea să facă un pas înapoi în carieră.

59 afișări
Imaginea articolului Stancu: Cred că rămân la Galatasaray, nu vreau să fac un pas înapoi

Stancu: Cred că rămân la Galatasaray, nu vreau să fac un pas înapoi (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Cred că rămân aici, nu vreau să fac un pas înapoi, vreau să rămân la o echipă mare. Anul trecut au fost mai multe probleme, nici jocul nu a mers, nici echipa, au fost probleme în conducere, fel şi fel de probleme. De asta şi evolutia mea nu a fost pe măsură. Sezonul ăsta mă pregătesc intens şi nu îmi doresc să fac un pas înapoi. Eu ştiu că voi rămâne aici, unde avem un proiect. Eu vreau să rămân aici, sunt conştient unde am ajuns, nu vreau să fac o greşeală să plec", a spus Stancu la Sport.ro.

Bogdan Stancu a precizat că nu a luat în calcul o revenire la Steaua. "N-am luat în calcul, din niciun punct de vedere, revenirea mea la Steaua, ar fi fost un pas înapoi pentru mine şi nu voiam să iau această decizie. Vreau să joc la o echipă mare, cum e Galata", a adăugat atacantul.

Presa turcă a scris, miercuri, că atacantul echipei Galatasaray, Bogdan Stancu, a fost împrumutat pentru un sezon grupării Orduspor, nou promovată în prima ligă din Turcia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici