Stancu: E un lucru bun că domnul Becali se gândeşte să mă transfere

Fundaşul echipei Rapid, Ionuţ Stancu, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că este un lucru bun faptul că finanţatorul Gigi Becali se gândeşte să îl transfere la Steaua, precizând că ar fi şi mai bine dacă oficialii giuleşteni s-ar gândi mai mult la el.

11 afișări
Imaginea articolului Stancu: E un lucru bun că domnul Becali se gândeşte să mă transfere

Stancu: E un lucru bun că domnul Becali se gândeşte să mă transfere (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu am văzut emisiunea, dar am auzit ce a spus domnul Becali. Am rămas puţin surprins. E un lucru bun că se gândeşte domnul Becali şi lumea în general să mă transfere, dar ar fi şi mai bine dacă s-ar gândi puţin mai mult la mine şi conducerea Rapidului. Pentru mine a fost o perioadă nu tocmai bună, pentru că nu prea am jucat", a spus Stancu.

Întrebat dacă ar accepta să joace la Steaua, Ionuţ Stancu a răspuns: "Nu pot să răspund la aşa ceva. Eu sunt sub contract cu Rapid încă trei ani. Dar nu se ştie niciodată ce se întâmplă în viitor".

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, la Sport.ro, că în vară va face oferte pentru jucătorii Cristian Săpunaru, Ionuţ Stancu, Vladimir Bozovici (Rapid), Janos Szekely (Oţelul), Adrian Cristea (Dinamo), Claudiu Ionescu (Gloria Buză) şi Artiom Karamian (Poli Ştiinţa Timişoara).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici