Stange: Nu e plăcut că întâlnim din nou România, Albania şi Luxemburg

Selecționerul Belarusului, Bernd Stange, a declarat că ar fi fost mai bine pentru spectatori dacă nu ar fi întâlnit România, Albania şi Luxemburg, în preliminariile Campionatului European din 2012.

15 afișări
Imaginea articolului Stange: Nu e plăcut că întâlnim din nou România, Albania şi Luxemburg

Stange: Nu e plăcut că întâlnim din nou România, Albania şi Luxemburg (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu e foarte plăcut că vom întâlni din nou, la fel ca în calificările pentru CE 2008, România, Albania și Luxemburg. Era mai bine pentru spectatori să vadă şi alte echipe. Ne vom juca șansa și vom încerca să nu ne clasăm mai jos de locul doi, acesta va fi scopul nostru", a spus Stange pentru cotidianul bielorus Pressbol.

Antrenorul reprezentativei Bosniei, Safet Susici, se consideră norocos că din urna 1 a ieşit Franţa, o echipă pe care dorea să o întâlnească, deşi porneşte cu prima şansă de calificare.

"Cred că ne vom lupta cu România pentru locul doi în grupă, deşi nici Belarus sau Albania nu trebuie subestimate, sunt capabile să producă surprize. Avem o echipă care poate îndeplini visul de a obține calificarea", a spus Susici, citat de site-ul UEFA.

Tehnicianul naționalei Albaniei, Josip Kuzhe, a afirmat că Belarus şi Bosnia sunt foarte periculoase, în timp ce Franţa şi România sunt favoritele grupei.

Selecţionerul Luxemburgului, Guy Hellers, a menţionat că echipa sa a pornit întotdeauna ca outsider şi aşa va fi şi acum.

"Nu avem nimic de pierdut. Nu vom juca nici un meci cu frică, ci cu respect. Poate celelalte echipe nu vor fi aşa de motivate când vor avea în faţă Luxemburg, iar atunci orice se poate întâmpla", a comentat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici