Starea lui Neşu după operaţie este stabilă

Starea fotbalistului echipei FC Utrecht, Mihai Neşu, este stabilă, au anunţat medicii spitalului la care a fost operat marţi fundaşul român în urma accidentului suferit la coloană în timpul unui antrenament.

209 afișări
Imaginea articolului Starea lui Neşu după operaţie este stabilă

Starea lui Neşu după operaţie este stabilă (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

Neşu a trecut cu bine noaptea de marţi spre miercuri, neînregistrându-se complicaţii, informează goal.com.

Românul a fost supus, marţi, unei intervenţii chirurgicale de cinci ore, în care i-a fost refăcută o vertebră fracturată din zona cervicală. Medicii au afirmat că operaţia lui Neşu s-a încheiat cu succes, dar nu pot preciza deocamdată cum va evolua starea de sănătate a jucătorului.

Mihai Neşu s-a accidentat la coloană în urma unei ciocniri cu coechipierul său Alje Schut, fiind transportat de urgenţă la spital, unde i s-a descoperit o vertebră cervicală fracturată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici