Stărică: Dacă va accepta oferta, Sichitiu va fi noul preşedinte al clubului Poli Iaşi

Preşedintele clubului Poli Iaşi Cristian Stărică a declarat vineri agenţiei MEDIAFAX că Grigore Sichitiu va ocupa postul său dacă va accepta propunerea făcută de acţionarul majoritar al grupării moldovene.

19 afișări
Imaginea articolului Stărică: Dacă va accepta oferta, Sichitiu va fi noul preşedinte al clubului Poli Iaşi

Stărică: Dacă va accepta oferta, Sichitiu va fi noul preşedinte al clubului Poli Iaşi (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Domnul Grigore Sichitiu a venit la Iaşi şi a discutat cu acţionarul nostru majoritar, domnul Radu Călin şi cu primarul Iaşului, Gheorghe Nichita, care este şi preşedintele de onoare al Politehnicii. Dumnealui a vizitat baza sportivă şi dacă va accepta oferta făcută, va fi noul preşedinte al Politehnicii Iaşi. Vreau să fie clar faptul că domnul Sichitiu nu vine în calitate de antrenor în Copou, ci în calitate de conducător", a spus Stărică.

Oficialul grupării ieşene a adăugat că va renunţa la funcţie fără probleme în favoarea lui Grigore Sichitiu. "Eu nu ţin cu dinţii de scaunul de preşedinte la Poli Iaşi. E clar că domnul Sichitiu are mult mai multă experienţă şi mult mai multe relaţii în fotbal decât mine. Dacă domnul Sichitiu va accepta oferta, eu mă dau la o parte", a explicat Cristian Stărică.

Grigore Sichitiu a mai activat în diferite funcţii de conducere la cluburile Rapid şi Ceahlăul Piatra Neamţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici