Stărică: Jucătorii la care a renunţat Grigoraş au fost trimişi la echipa a doua

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Cristian Stărică, a declarat miercuri pentru MEDIAFAX că antrenorul Dumitru Dumitriu a decis ca jucătorii la care a renunţat în iarnă fostul antrenor, Petre Grigoraş, să joace la echipa a doua a grupării din dealul Copoului.

24 afișări
Imaginea articolului Stărică: Jucătorii la care a renunţat Grigoraş au fost trimişi la echipa a doua

Stărică: Jucătorii la care a renunţat Grigoraş au fost trimişi la echipa a doua (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Când în iarnă domnul Grigoraş a renunţat la Cornel Buta, Cristian Bratu, Mircea Oprea, Paul Tincu, Dominik Bersnjak şi Andrej Pecnik, i-am anunţat că sunt liberi să plece, însă niciunul nu a dorit să părăsească echipa. După mai multe discuţii purtate cu ei, s-a ajuns la o înţelegere cu Oprea şi Buta, iar celorlalţi li s-a asigurat un antrenor cu care să se pregătească. Având în vedere criza de efectiv prin care trecem, domnul Dumitriu a decis ca jucătorii la care a renunţat Grigoraş să fie trimişi să joace la echipa a doua", a spus Cristian Stărică.

Oficialul ieşean a mai precizat că aceşti jucători vor fi folosiţi la echipa a doua chiar în etapa următoare, iar în cazul în care va fi nevoie de ei, vor fi chemaţi la prima echipă. "În aceste condiţii, Buta, căruia i-am modificat data de reziliere a contractului, înţelegerea cu el urmând să se încheie la sfârşitul lunii viitoare, Bratu şi Tincu, se vor pregăti împreună cu jucătorii de la echipa a doua şi vor fi folosiţi atât astăzi (n.r. - miercuri) în meciul amical cu prima echipă, cât şi în partida de vineri, cu Willy Bacău, din Liga a III-a. Şi Bersnjak se va pregăti la echipa a doua, însă el vine după o operaţie suferită în urma unei rupture musculare. Rămâne ca domnul Dumitriu să ia o decizie în privinţa lor", a explicat Cristian Stărică.

Fostul antrenor al echipei din Dealul Copoului, Petre Grigoraş, a renunţat, în pauza dintre tur şi retur, la jucătorii Cornel Buta, Mircea Oprea, Cristian Bratu, Paul Tincu, Dominik Bersnjak şi Andrej Pecnik.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici