Starurile din NBA se revoltă, după ce un bărbat de culoare a fost împuşcat de poliţie în Wisconsin

  • Au izbucnit noi proteste violente în SUA după ce un bărbat de culoare a fost împuşcat de poliţie
  • Jacob Blake a fost împuşcat în faţa copiilor săi
  • LeBron James şi alte staruri din NBA au vorbit despre incidentul şocant
468 afișări
Imaginea articolului Starurile din NBA se revoltă, după ce un bărbat de culoare a fost împuşcat de poliţie în Wisconsin

Starurile din NBA se revoltă, după ce un bărbat de culoare a fost împuşcat de poliţie în Wisconsin

LA Lakers conduce cu 3-1 în playoff-ul din NBA cu Portland Blazers. LeBron James a făcut un nou meci mare, reuşind 30 de puncte şi 10 assist-uri în 28 de minute jucate.

La final, a vorbit însă despre incidentul din Wisconsin. Jacob Blake, un bărbat de culoare, a fost împuşcat de poliţie când s-a urcat în maşina în care se aflau cei 3 copii ai săi. Blake se află în spital. Nu a fost singurul jucător din NBA care s-a declarat revoltat de incident. Donovan Mitchell de la Utah Jazz sau antrenorul lui Milwaukee Bucks, Mike Budenholzer, au avut un discurs similar. 
 
LeBron a vorbit şi despre Kobe Bryant după ce scorul la un moment dat a fost 24 - 8. Adică cele 2 nume purtate de Kobe în carieră.
 
LEBRON JAMES - JUCĂTOR LA LAKERS: Am observat că am condus cu 24-8 pentru că mereu încerc să rămân conectat pe parcursul unui meci. Mereu mă uit să văd dacă suntem în avantaj sau nu. Când m-am uitat şi am văzut că scorul era 24-8, mi-am spus: Ok, el este aici în clădire. De ce trebuie mereu să se ajungă la punctul în care se trage cu arma? Familia lui era acolo, copiii lui erau acolo. Oamenii s-au plictisit să o tot spun, dar noi ne temem ca oameni de culoare în America. Bărbaţii negri, femeile negre, copiii negri, suntem terifiaţi 06.34
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici