Statui pentru legendele Arsenal Londra Tony Adams, Thierry Henry şi Herbert Chapman

Legendele clubului Arsenal Londra, Herbert Chapman, Tony Adams şi Thierry Henry vor fi onorate de gruparea engleză cu statui, cu ocazia împlinirii a 125 de ani de la înfiinţare, informează Daily Mail.

168 afișări
Imaginea articolului Statui pentru legendele Arsenal Londra Tony Adams, Thierry Henry şi Herbert Chapman

Tony Adams (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Statuile vor fi amplasate în apropierea stadionului Emirates şi vor fi dezvelite vineri.

Chapman a condus clubul către primele titluri din istorie, în 1931 şi 1933, Adams a fost căpitanul echipei în cele cinci campionate câştigate pe parcursul a trei decenii, iar Henry este cel mai bun marcator din istoria grupării, cu 226 de reuşite.

În luna mai, "tunarii" au prezentat tricoul ce marchează 125 de ani de la înfiinţarea echipei în sudul Londrei, la Woolwich.

Arsenal Londra este calificată în faza optimilor de finală ale Ligii Campionilor, în timp ce în campionat se află pe poziţia a cincea cu 26 de puncte, la 12 puncte de liderul Manchester City.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici