Steagurile israeliene şi palestiniene vor fi interzise pe Wembley la meciurile Angliei

Steagurile şi tricourile care arată susţinere pentru victimele conflictului israeliano-palestinian nu vor fi permise la meciurile Angliei cu Australia şi Italia de pe Wembley, a anunţat joi Federaţia Engleză de Fotbal (FA).

227 afișări
Imaginea articolului Steagurile israeliene şi palestiniene vor fi interzise pe Wembley la meciurile Angliei

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Reprezentativa naţională de fotbal a Angliei primeşte vineri pe Wembley Australia, într-un meci amical, înainte de a înfrunta marţi Italia într-o partidă de calificare la Campionatul European.

"Vineri seara, ne vom aminti de victimele nevinovate ale evenimentelor devastatoare din Israel şi Palestina", a precizat FA într-un comunicat.

"Vom permite doar steaguri, replici ale kiturilor şi alte reprezentări ale naţionalităţii pentru naţiunile concurente în interiorul stadionului Wembley pentru următoarele meciuri împotriva Australiei şi Italiei".

Jucătorii Angliei şi Australiei vor purta banderole negre, a adăugat FA, şi va fi ţinut un minut de reculegere înainte de startul meciului.

„Gândurile noastre sunt alături de ei, de familiile şi prietenii lor din Anglia şi Australia şi de toate comunităţile afectate de acest conflict în curs de desfăşurare. Milităm pentru umanitate şi pentru a pune capăt morţii, violenţei, fricii şi suferinţei.”, se mai spune în comunicat.

Crucea Roşie Britanică a lansat, de asemenea, un apel de urgenţă pentru a sprijini persoanele afectate de criza umanitară din regiune, organizatorii meciului urmând a promova acest apel în cadrul stadionului, vineri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici