Steaua a câştigat restanţa cu Gloria Bistriţa

Echipa Steaua Bucureşti a câştigat, cu scorul de 1-0 (0-0), meciul disputat, luni, împotriva formaţiei Gloria Bistriţa, restant din etapa a XI-a a Ligii I, şi încheie turul campionatului pe locul 5 în clasament.

3 afișări
Imaginea articolului Steaua a câştigat restanţa cu Gloria Bistriţa

Steaua a câştigat restanţa cu Gloria Bistriţa

Unicul gol al meciului a fost înscris, în minutul 78, de Dorin Toma (Gloria), în propria poartă.

Din minutul 52, Steaua a evoluat în inferioritate numerică, după ce Ifeanyi Emeghara a primit al doilea cartonaş galben şi, implicit, pe cel roşu, pentru fault din spate la Dobre.

Egalitatea numerică pe teren s-a restabilit în minutul 60, când Cosmin Tilincă, de la Gloria Bistriţa, a primit şi el al doilea avertisment şi a fost eliminat.

Steaua a deschis scorul în minutul 78, prin autogolul lui Dorin Toma. Mihai Neşu a centrat de pe stânga, pentru Victoraş Iacob, dar Toma, în încercarea de a intercepta balonul, l-a trimis în propria poartă, în dreapta lui Tătăruşanu.

În minutul 90+2, Gloria Bistriţa a trecut pe lângă golul egalizator, când Răzvan Dobre a trimis mingea în bara din dreapta lui Zapata.

Suporterii stelişti de la peluza I nu şi-au încurajat deloc favoriţii, singurele momente când au ieşit din acalmie fiind când au strigat numele lui Lăcătuş, l-au huiduit pe Surdu şi l-au înjurat pe preşedintele LPF, Dumitru Dragomir. Ei au taxat în multe momente cu fluierături jocul Stelei şi l-au fluierat pe Florin Lovin în momentul înlocuirii.

Unii suporteri de la tribuna zero i-au reproşat finanţatorului FC Steaua, Gigi Becali, aflat în lojă, prestaţia "roş-albaştrilor".

Susţinătorii Stelei de la peluza a II-a au afişat un banner cu mesajul "Vrem performanţă fără implicarea ta, băi, zdreanţă!", mesaj aplaudat de întreg stadionul. Un alt mesaj afişat la peluza de la tabelă a fost "Mitică, aşteptăm ziua în care îţi vom aprinde o lumânare", pe care oamenii de ordine au încercat, fără succes, să-l confişte.

La meciul Steaua - Gloria Bistriţa au asistat şi preşedintele şi antrenorul de la Unirea Urziceni, Mihai Stoica, respectiv Dan Petrescu, pentru a-i urmări pe "roş-albaştri", înaintea întâlnirii de joi din optimile Cupei României.

Jucătorii Valentin Bădoi şi Dorel Zaharia nu au fost incluşi în lotul Stelei pentru acest meci.

La finalul primei reprize, Gigi Becali l-a înjurat din lojă pe centralul Marius Avram.

La finalul meciului, în momentul în care au mers să salute galeria, Rada şi Dică au avut un conflict verbal, fiind la un pas să se încaiere, cei doi fiind despărţiţi de antrenorul Marius Lăcătuş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici