Steaua a coborât şase locuri în clasamentul IFFHS

Echipa Steaua Bucureşti a coborât şase locuri în clasamentul Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), dar continuă să fie formaţia cel mai bine clasată din România, conform acestui top dat publicităţii luni.

11 afișări
Imaginea articolului Steaua a coborât şase locuri în clasamentul IFFHS

Steaua a coborât şase locuri în clasamentul IFFHS

În clasamentul pe luna mai, Steaua ocupă locul 71, cu 131 puncte, după ce luna trecută s-a aflat pe poziţia 65. Steaua se află la egalitate cu formaţia Cotonsport FC de Garoua din Camerun.

Campioana CFR Cluj ocupă locul 93, cu 114,5 puncte, după ce în martie se afla pe poziţia 98.

Dinamo Bucureşti a urcat patru locuri şi se află pe poziţia 149, cu 93 de puncte, la egalitate cu formaţiile Kedah DAFA (Malaysia), Ajax Amsterdam (Olanda) şi Universidad de Chile (Chile).

Cu o urcare de cinci locuri, Unirea Urziceni ocupă poziţia 157, cu 91,5 puncte.

Rapid Bucureşti a coborât 46 de locuri şi se află pe poziţia 176, cu 87,5 puncte, la egalitate cu ŢSKA Moscova (Rusia).

De asemenea, Oţelul Galaţi a coborât de pe poziţia 164 pe locul 199, cu 82 puncte, la egalitate cu echipele Amkar Perm (Rusia), Clube Atletico Paranaense (Brazilia), Metalist Harkov (Ucraina), Palermo (Italia), Catania (Italia), Goias Esporte Clube Goiania (Brazilia) şi CA Banfield (Argentina).

Poli Ştiinţa Timişoara ocupă locul 349, cu 61,5 puncte, după ce a coborât de pe locul 322. Timişorenii se află la egalitate cu Uniao Leiria (Portugalia), Sport Ancash Huaraz (Peru), FC Tobol Qostanay (Kazahstan), FC Asuncion (Paraguay) şi UNAM Ciudad de Mexico (Mexic).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici