Steaua a efectuat primul antrenament din acest sezon în complexul sportiv din Bulevardul Ghencea

Componenţii echipei Steaua s-au antrenat, vineri, pe terenul numărul cinci din cadrul complexului sportiv din Bulevardul Ghencea, aceasta fiind prima şedinţă de pregătire pe care o efectuează aici după mai bine de zece luni.

132 afișări
Imaginea articolului Steaua a efectuat primul antrenament din acest sezon în complexul sportiv din Bulevardul Ghencea

Steaua a efectuat primul antrenament din acest sezon în complexul sportiv din Bulevardul Ghencea (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

În toată această perioadă, FC Steaua s-a antrenat la Mogoşoaia şi Buftea.

Directorul sportiv al FC Steaua, Narcis Răducan, a declarat că gruparea "roş-albastră" nu a semnat încă un contract cu MApN pentru a putea folosi şi terenurile de antrenament, acest lucru urmând să se întâmple, cel mai probabil, în cursul săptămânii viitoare.

"Ne era dor să ne antrenăm aici, dar mai importanţi decât mine sunt jucătorii, tuturor le-au lipsit condiţiile din Ghencea, chiar dacă au fost la înălţime şi la Mogoşoaia, aici este cu totul altceva şi mă bucur că patronul a ajuns la un numitor comun cu reprezentanţii MApN. O parte importantă din lot încă nu s-a antrenat aici. Sunt convins că fiecare va da mai mult, pentru că este redebutul aici. Era un alt aer în rândul jucătorilor, există o poftă de antrenament deosebită", a spus Răducan.

Narcis Răducan a afirmat că terenul Stadionului Steaua se prezintă în condiţii foarte bune înaintea partidei cu Astra Ploieşti, contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I.

"Terenul mare se prezintă în condiţii foarte bune, cum de altfel se prezintă toată baza. Cei de la minister au păstrat baza în condiţii foarte bune şi consider că abia acum plecăm cu şanse egale cu celelalte echipe în lupta pentru locurile fruntaşe. Sperăm ca stadionul să fie plin, pentru că avem mare nevoie de aportul lor şi sunt convins că băieţii nu se vor lăsa mai prejos şi vor face o partidă bună împotriva Astrei", a adăugat oficialul stelist.

CSA Steaua a anunţat, miercuri, că reprezentanţii FC Steaua şi comandantul clubului au semnat acordul cadru pentru prestări de servicii privind organizarea de evenimente sportive în competiţiile interne în cadrul Complexului Sportiv Ghencea, încheiat pentru perioada 14 martie 2012-30 iunie 2013.

Potrivit acestui acord, FC Steaua va achita "tariful minim" de 24.400 de euro (fără TVA) pentru fiecare eveniment sportiv organizat pe arena din Bulevardul Ghencea. Totodată, FC Steaua trebuie să încheie un "contract subsecvent" pentru fiecare meci, cel pentru partida cu Astra, din etapa XXI-a fiind semnat.

Ultimul meci jucat de Steaua pe arena din Bulevardul Ghencea a avut loc la 16 mai 2011 în etapa a XXXIII-a a Ligii I a sezonului precedent, când a învins pe FCM Târgu Mureş, cu scorul de 1-0. De atunci, Steaua a jucat meciurile de pe terenul propriu la Ploieşti (Stadionul Astra), Buzău, Constanţa, Cluj-Napoca (Stadionul Dr. Constantin Rădulescu) şi pe Arena Naţională.

Prima partidă pe care Steaua o va juca pe teren propriu pe stadionul din Bulevardul Ghencea va avea loc, duminică, de la ora 20.30, împotriva formaţiei Astra Ploieşti.

Echipa patronată de Gigi Becali a renunţat să mai evolueze pe stadionul din Bulevardul Ghencea de la începutul acestui sezon. Finanţatorul stelist s-a plâns de chiria foarte ridicată pe care trebuia să o plătească pentru ca echipa să evolueze pe Stadionul Steaua şi a renunţat să mai folosească terenurile din complexul sportiv din Bulevardul Ghencea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici