Steaua a egalat la puncte liderul CFR Cluj

Echipa Steaua Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia FC Vaslui, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I, şi a egalat la puncte liderul clasamentului, CFR Cluj, care întâlneşte, în ultima partidă a rundei, pe Dinamo.

18 afișări
Imaginea articolului Steaua a egalat la puncte liderul CFR Cluj

Steaua a egalat la puncte liderul CFR Cluj

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în minutul 65 de Jose Moreno, aflat la a doua reuşită consecutivă pentru "roş-albaştri". La un şut puternic din afara careului al lui Ovidiu Petre, mingea a ajuns la atacantul columbian, care a pivotat şi a marcat cu de la 11 metri, în stânga lui Hăisan.

Galeria vasluiană a afişat pe gard un banner cu mesajul "Din echipă cu renume european aţi ajuns milogii României" şi o cutie simbolică pe care era scris "Cutia Milei".

De asemenea, în apropierea galeriei vasluiene a fost postată o brichetă gigant, de aproximativ 2 metri, pe care scria "A se arunca în caz de urgenţă", aluzie ironică la faptul că Steaua a câştigat la masa verde meciul cu Rapid, din etapa a XXIV-a, care a fost întrerupt în minutul 74, la scorul de 1-0 pentru giuleşteni, după ce arbitrul Alexandru Deaconu a fost lovit de un obiect aruncat din tribună.

Înainte de începerea meciului, galeria vasluiană a mai afişat un banner uriaş pe care erau desenate două mâini: una liberă, care încearcă să apese pe un buton roşu aflat lângă alte două butoane verzi, şi una care ţine un ciocan, iar alături mesajul "La Vaslui nu funcţionează butoanele". Alte mesaje afişate de suporterii vasluieni: "În teren 11 jucători, cu arbitrul 12, trei puncte, faceţi furori", "Multe interese, un aranjament, o decoraţie / Fotbalul scos din ecuaţie", "Cu o brichetă s-a aprins campionatul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici