Steaua a fost învinsă de ASA Târgu Mureş, scor 1-0, în Liga I

Formaţia Steaua a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa ASA Târgu Mureş, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I, în care tehnicianul Constantin Gâlcă a fost nevoit să facă toate cele trei schimbări în primele 29 de minute, din cauza unor accidentări.

517 afișări
Imaginea articolului Steaua a fost învinsă de ASA Târgu Mureş, scor 1-0, în Liga I

Steaua a fost învinsă de ASA Târgu Mureş, scor 1-0, în Liga I (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Golul a fost marcat în minutul 54, de Axente, cu un şut de la 10 metri, după ce fotbalistul echipei gazdă a primit mingea chiar de la portarul Stăncioiu.

În minutul 88, de la Steaua a fost eliminat Pârvulescu pentru un fault la Bumba.

După încheierea meciului, senegalezul Ousmane N'Doye (ASA Târgu Mureş) a primit cartonaşul roşu în urma unor incidente la mijlocul terenului.

ASA Târgu Mureş: Stăncioiu - Feussi, Bejan, M. Constantin, Sepsi - N'Doye (Gorobsov '84), G. Mureşan - Hora, Goga (Bruno Martins '90+3), Zicu (Bumba '74) - Axente. Antrenor: Cristian Pustai.

Steaua: Arlauskis - Papp, Szukala, Varela, Latovlevici (Pîrvulescu '23) - Prepeliţă, Filip - N. Stanciu, Sânmărtean, Tănase - Keşeru (Rusescu '22, Breeveld '29). Antrenor: Constantin Gâlcă.

Cartonaşe galbene: G. Mureşan '23, Sepsi '28, M. Constantin '71, Stăncioiu '76 / Tănase '58, Papp '58.

Cartonaş roşu: Pârvulescu '88.

Arbitri: Istvan Kovacs - Miclos Nagy, Alexandru Cerei - Denis Haidiner.

Observatori: Cristian Nica, Ion Craiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici