Steaua a început sezonul cu o victorie, scor 1-0 cu Concordia Chiajna

Formaţia Steaua a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Concordia Chiajna, în ultimul meci al primei etape din Liga I, ediţia 2012/2013, în care de la ambele grupări a fost eliminat câte un jucător.

290 afișări
Imaginea articolului Steaua a început sezonul cu o victorie, scor 1-0 cu Concordia Chiajna

Steaua a început sezonul cu o victorie, scor 1-0 cu Concordia Chiajna

Unicul gol al partidei a fost înscris de Raul Rusescu, în minutul 50. Rusescu a reluat în poarta goală, de la 6-7 metri, după o centrare a lui Tănase de pe partea stângă.

De la Steaua a fost eliminat Latovlevici, în minutul 90, după ce a primit al doilea cartonaş galben. În aceeaşi situaţie s-a aflat şi Creţu, de la Concordia, în minutul 90+3.

Steaua: Tătăruşanu - Dumitraş, Gardoş, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu - Chipciu, T. Bălan (Nikolici '78), Tănase - Fl. Costea (Rusescu '46), A. Rocha (Pintilii '58). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Concordia Chiajna: Lepmets - V. Creţu, Belica, Ghionea, Fl. Maxim - S. Paraschiv - Ad. Popa, Purece, C. Rocha (Serediuc '59) - Wellington da Silva, Simion (Cârstea '63). Antrenor: Ilie Stan.

Cartonaşe galbene: Latovlevici '33, '90, Bourceanu '42, Nikolici '88 / Fl. Maxim '14, Creţu '21, '90+3, Lepmets '31

Cartonaşe roşii: Latovlevici '90 / Creţu '90+3

Arbitri: Robert Dumitru (central) - Vasile Marinescu, Radu Ghinguleac (asistenţi) - Marius Bocăneală (rezervă)

Observator de joc: Paul Mincu.

Steaua a jucat cu tricouri bleu, şorturi şi jambiere negre.

Înainte de începerea partidei, Helmuth Duckadam a oferit câte un buchet de flori foştilor stelişti Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv, Ilie Stan şi Petre Marin.

În minutul 37, jocul a fost întrerupt pentru câteva secunde, după ce în spatele porţii apărate de Lepmets s-au declanşat aspersoarele.

La meci au asistat 15.636 de spectatori.

Suporterii Stelei au aprins mai multe torţe la începutul partidei şi au aruncat mai multe petarde în timpul meciului. De asemenea, ei au scandat injurii la adresa preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir.

Întreg stadionul a strigat numele lui Mihai Neşu, în minutul 80.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici