Steaua a învins FC Botoşani, scor 2-0, în Liga I, Rusescu a revenit pe teren

Echipa Steaua a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia FC Botoşani, în ultimul meci al etapei a XVI-a a Ligii I, în care Andrei Prepeliţă a marcat ambele goluri, iar Raul Rusescu a revenit pe teren după accidentarea din 26 octombrie.

314 afișări
Imaginea articolului Steaua a învins FC Botoşani, scor 2-0, în Liga I, Rusescu a revenit pe teren

Raul Rusescu (Imagine: Laurentiu Mich/Arhiva Mediafax Foto)

Prepeliţă a marcat în minutele 31 şi 88.

0-1: Prepeliţă a marcat după o pasă de la Sânmărtean

0-2: Prepeliţă a înscris din nou cu un şut la colţul lung, după o pasă de la Popa

FC Botoşani: Curileac - Patache, Tincu, Ngadeu, Acsinte -Vaşvari (Bordeianu '71)- Croitoru, Fulop, Roussel (Martinus '46) - Şvichi (Hadnagy '46), Batin. Antrenor: Leo Grozavu

Steaua: Arlauskis - Papp, Szukala, Varela, Filip - Prepeliţă, Bourceanu - Popa, Sânmărtean (Breeveld '90+2), Tănase (Stanciu '72)- Keşeru (Rusescu '81). Antrenor: Constantin Gâlcă

Cartonaşe galbene: Vaşvari '15, Fulop '50, Hadnagy '54, Bordeianu '90+2 / Varela '62, Arlauskis '68

Meciul a fost arbitrat de Marius Avram, ajutat la cele două linii de Radu Ghinguleac şi Andrei Constantinescu. Rezervă a fost Ionuţ Coza.

Observatorii partidei au fost Zoltan Szekely şi Octavian Goga.

La acest meci a revenit pe teren şi Raul Rusescu, care a evoluat cu o mască pe faţă, după ce a suportat o intervenţie chirurgicală la ochiul drept, unde a suferit o fractură de orbită. Stelistului i-a fost inserată şi o placă de titan în zona craniului, el fiind lovit cu cotul în faţă de Gabriel Mureşan, la meciul cu ASA Târgu Mureş, din 26 octombrie.

De asemenea, fundaşul stelist Paul Papp, fost jucător la FC Botoşani, a primit un tricou şi un buchet de flori din partea grupării botoşănene.

Înaintea meciului de la Botoşani s-a intonat imnul naţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici