Steaua a învins FC Vaslui, scor 1-0, în Liga I

Formaţia Steaua a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Vaslui, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I, în care de la gazde au fost eliminaţi trei jucători.

483 afișări
Imaginea articolului Steaua a învins FC Vaslui, scor 1-0, în Liga I

Steaua a învins FC Vaslui, scor 1-0, în Liga I (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Piovaccari a înscris unicul gol al partidei, în minutul 47, reluând mingea în plasă din cădere, după o centrare a lui Popa.

În minutul 34, de la FC Vaslui a fost eliminat Madson, după ce a primit al doilea cartonaş galben. De la vasluieni a fost eliminat şi Cerniauskas, în minutul 73, pentru o intervenţie la Piovaccari, iar în minutul 86 a primit cartonaşul roşu şi Sânmărtean, după ce l-a călcat pe genunchi pe acelaşi Piovaccari.

FC Vaslui: Cerniauskas - Viveiros, Cordoş, Celeban, Sălăgeanu - Wilk (Lovrecici '53), Caue (Enescu '53) - Antal (Straton '75), Sânmărtean, Madson - Temwanjera. Antrenor: Ionuţ Moşteanu

Steaua: Tătăruşanu - Prepeliţă, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Filip - Popa (Kapetanos '68), Răduţ (Stanciu '46), Tănase (Cristea '46) - Piovaccari. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Cartonaşe galbene: Madson '25, '34, Sălăgeanu '34 / Tănase '44, Gardoş '45, Bourceanu '81

Cartonaşe roşii: Madson '34, Cerniauskas '73, Sânmărtean '86

Arbitri: Sebastian Colţescu (central) - Octavian Şovre, Mircea Grigoriu (asistenţi) - Viorel Flueran (rezervă)

Observatori: Aron Huzu, Marcel Lică.

Înainte de începerea partidei, s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului oficial al FRF şi LPF, Mircea Cezar Ionescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici