Steaua a învins FC Viitorul, scor 4-1, în Liga I

Formaţia Steaua a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-1), echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I, reuşind să se impună după ce a fost condusă cu 1-0 de gruparea pregătită de Gheorghe Hagi.

203 afișări
Imaginea articolului Steaua a învins FC Viitorul, scor 4-1, în Liga I

Steaua a învins FC Viitorul, scor 4-1, în Liga I (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Golurile gazdelor au fost marcate de Tănase '29, '81, Rusescu '79 şi Ţucudean '88. Pentru Viitorul a înscris Bonilla '7.

0-1: Acţiune personală a lui Răzvan Marin pe partea stângă, acesta a trecut de Râpă şi a centrat în centrul careului, de unde Bonilla a reluat în poartă de la şapte metri în stânga lui Arlauskis.

1-1: Centrare Râpă de pe partea dreaptă, mingea a traversat careul, a ajuns la Guilherme care a recentrat, iar Tănase a deviat în poartă de la şapte metri.

FC Viitorul a jucat în inferioritate numerică din minutul 51, când a fost eliminat Puţanu pentru un fault la Adrian Popa. Centralul Adrian Comănescu a acordat penalti pentru gazde. Lovitura de la 11 metri a fost executată de Iancu, dar portarul Călin Albuţ a apărat. Înaintea penaltiului, Albuţ l-a întrebat pe Ţîru unde bate Iancu, iar apoi s-a aruncat în stânga.

2-1: Centrare Chipciu de pe dreapta, iar Rusescu a reluat din plonjon cu capul din trei metri. După gol, Chipciu s-a dus spre tribuna a doua şi a intrat în conflict cu fanii.

3-1: Pasă de pe stânga Ad. Popa, mingea a fost deviată de Ţîru şi a ajuns la Tănase care a înscris de la nouă metri în poarta goală.

4-1: Pasă Chipciu către Ţucudean, care a ridicat mingea peste Albuţ.

Steaua: Arlauskis - Râpă (Ţucudean '76), Varela, Toşca, Guilherme - Prepeliţă (Neagu '84), Breeveld - Ad. Popa, Chipciu, Tănase - Iancu (Rusescu '62). Antrenor: Constantin Gâlcă.

FC Viitorul: Albuţ - Manea, Ţîru, Puţanu, Mitrea - Benzar (Pană '41), Daminuţă, R. Marin (Nedelcu '61) - Nicoliţă, Bonilla (Hodorogea '54), Tănase. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Tănase '45, Toşca '65, Breeveld '78, Arlauskis '88.

Cartonaş roşu: Puţanu '51.

Arbitri: Adrian Comănescu - Florin Păunescu, Marius Florin Badea - Ovidiu Petru Oprea.

Observatori: Stan Prodan, Constantin Statescu.

La meci au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici