Steaua a învins FCM Baia Mare la loviturile de departajare şi s-a calificat în sferturile Cupei României

Formaţia Steaua, deţinătoarea trofeului, a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 5-2 în urma loviturilor de departajare, echipa de eşalon secund FCM Baia Mare, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României.

777 afișări
Imaginea articolului Steaua a învins FCM Baia Mare la loviturile de departajare şi s-a calificat în sferturile Cupei României

Steaua a învins FCM Baia Mare la loviturile de departajare şi s-a calificat în sferturile Cupei României (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

La finalul prelungirilor, scorul era 1-1, golurile fiind marcate de Păcurar '11 pentru FCM Baia Mare şi Tade '27 (penalti) pentru Steaua.

La loviturile de departajare, pentru Steaua au marcat Tade, Chipciu, Varela şi Carp.

Pentru FCM Baia Mare a marcat Deac, iar Pop şi Străuţ au ratat.

La scurt timp după startul partidei contând pentru optimile de finală ale Cupei României, de la Steaua s-a accidentat Paul Papp. Papp, care a primit o lovitură în figură, nu a mai continuat jocul.

În sferturile de finală ale Cupei României s-au mai calificat echipele Astra Giurgiu, CSMS Iaşi, ACS Poli Timişoara, ASA Târgu Mureş, CFR Cluj, Dinamo şi FC Viitorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici