Steaua a pierdut cu scorul de 1-2 meciul cu Arsenal, din grupa H a LC

Echipa Steaua Bucureşti a pierdut, cu scorul de 1-2 (0-2), meciul susţinut, miercuri, în deplasare, împotriva formaţiei Arsenal Londra, în etapa a VI-a, ultima a grupei H din Liga Campionilor, pe care o încheie pe locul patru, cu un singur punct.

2 afișări
Imaginea articolului Steaua a pierdut cu scorul de 1-2 meciul cu Arsenal, din grupa H a LC

ARSENAL LONDRA - STEAUA, SCOR 2-0, PAUZĂ

Golurile au fost marcate de Diaby '8 şi Bendtner '42, pentru Arsenal, respectiv Zaharia '69, pentru Steaua.

Arsenal a deschis scorul după opt minute de joc, prin Abou Diaby. Bakary Sagna a centrat în careu de pe dreapta, Diaby a scăpat de marcajul lui Rada din preluare, şi l-a învins pe Zapata cu un şut de la 6 metri.

Nicklas Bendtner a ridicat scorul la 2-0 în minutul 42. El a primit o pasă printre de la Robin van Persie şi a înscris pe sub Zapata, cu un şut la colţul lung.

În minutul 68, Steaua a redus din diferenţă prin Dorel Zaharia, jucător intrat pe teren de numai patru minute. El a marcat cu capul, de lângă Traore, după o centrare de pe partea stângă.

În al doilea meci din grupa H, FC Sevilla a învins, în deplasare, cu scorul de 3-0, formaţia Slavia Praga, golurile fiind marcate de Luis Fabiano '66, Kanoute '69 şi Daniel Alves '87.

În urma acestor rezultate, FC Sevilla a încheiat grupa H pe locul întâi, cu 15 puncte, urmată de Arsenal (13 puncte). Cele două formaţii s-au calificat în optimile Ligii Campionilor, în timp ce ocupanta locului 3, Slavia Praga (5 puncte), debutantă în cea mai importantă competiţie intercluburi, va evolua în 16-imile Cupei UEFA. Steaua încheie grupa pe locul 4, cu un singur punct, şi este eliminată din cupele europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici