Steaua a pierdut meciul cu Poli Iaşi

Echipa Steaua Bucureşti a pierdut, cu scorul de 1-2 (0-1), meciul disputat, duminică, în deplasare, împotriva formaţiei Poli Iaşi, în etapa a XX-a a Ligii I, care a fost primul oficial din 2008, după opt amicale fără înfrângere în perioada de pregătire, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare
Imaginea articolului Steaua a pierdut meciul cu Poli Iaşi

Imagine din arhiva Mediafax Foto

Golurile au fost marcate de Nicoliţă '3 (autogol) şi Onuţ '60, pentru Poli Iaşi, respectiv Mendoza '47, pentru Steaua.

Poli Iaşi a deschis scorul în minutul 3, printr-un autogol al stelistului Bănel Nicoliţă. Acesta a trimis mingea în propria poartă, de la 10 metri, după ce a lovit balonul greşit în încercarea de a respinge o centrare a lui Andrei Cristea, de pe partea dreaptă.

Steaua a restabilit egalitatea în minutul 47, prin Andres Mendoza. Peruanul, aflat la debutul său oficial la Steaua, a fost găsit nemarcat în careu de un coechipier şi a marcat cu un şut cu stângul, din întoarcere, de la 10 metri, la colţul scurt.

Poli Iaşi a revenit în avantaj după o oră de joc, în urma unei reuşite a lui Bogdan Onuţ. Andrei Cristea a executat o lovitură liberă de pe stânga, Zapata a scos de sub bară, a revenit la timp pentru a respinge în faţă o lovitură de cap a lui Cristian Munteanu, însă mingea a ajuns doar până la Onuţ, care a marcat, tot cu capul, pentru 2-1.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă condusă la centru de Teodor Crăciunescu, ajutat la cele două linii de asistenţii Marcel Savaniu şi Aurel Oniţa şi de rezerva Marius Martiş. Observatorii întâlnirii au fost Sorin Satmari şi Marcel Lică.

La Steaua au debutat oficial Jose Moreno, Andres Mendoza şi Dayro Moreno. Şi la Poli Iaşi trei jucători au fost la primul meci oficial: Andrei Cristea, Pecnik şi Bersnjak.

În tribune au fost prezenţi 13.000 de spectatori. Cei aproximativ 600 de suporteri stelişti prezenţi la meci au scandat împotriva lui Dragomir şi a legii pentru combaterea violenţei pe stadioane. Tot pentru a contesta această lege, fanii ieşeni au afişat la peluză un banner cu mesajul "Nu vrem să trăim din amintiri" şi o pânză pe care erau desenaţi fotbalişti şi spectatori în tribune.

Pentru Steaua acest eşec este primul din 2008, după ce în perioada de pregătire a obţinut şapte victorii şi o singură remiză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici