Steaua a remizat cu AEL Limassol, scor 1-1, într-un meci amical

Echipa Steaua a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, în compania vicecampioanei Ciprului AEL Limassol, în ultimul amical disputat în stagiul de pregătire din Anglia.

160 afișări
Imaginea articolului Steaua a remizat cu AEL Limassol, scor 1-1, într-un meci amical

Steaua a remizat cu AEL Limassol, scor 1-1, într-un meci amical (Imagine: Alexandru Hojda/Arhiva Mediafax Foto)

Pentru Steaua a marcat Sânmărtean '18, iar pentru AEL Limassol a înscris Kiryakou '85.

Tehnicianul Constantin Gâlcă a trimis în teren următorii jucători: Arlauskis - Varela, Szukala, Filip, Latovlevici - Prepeliţă, Sânmărtean - Grădinaru, Chipciu, Tănase - Iancu. Pe parcursul meciului au mai jucat Cojocaru, Stanciu, Vâlceanu, Pîrvulescu, Toşca, Popa, Neagu şi Râpă.

Intrat pe teren în repriza a doua, Popa a părăsit terenul în minutul 65, acuzând probleme la umăr.

La AEL Limassol a evoluat şi fostul jucător al echipei CFR Cluj, Ricardo Cadu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici