STEAUA a remizat, scor 1-1, cu FC BASEL, în grupa E a Ligii Campionilor - FOTO

Campioana României, Steaua Bucureşti, a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, miercuri, în deplasare, în compania echipei elveţiene FC Basel, în etapa a IV-a a grupei E a Ligii Campionilor.

2770 afișări
Imaginea articolului STEAUA a remizat, scor 1-1, cu FC BASEL, în grupa E a Ligii Campionilor - FOTO

FC BASEL - STEAUA, scor 0-1, în etapa a patra a Grupei E a Ligii Campionilor - LIVE TEXT (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Golurile partidei au fost marcate de Sio '90+1, respectiv Piovaccari '17.

0-1: Szukala i-a pasat lui Piovaccari peste apărarea gazdelor, italianul a rămas singur cu portarul Sommer, a intrat în careu şi a înscris cu un şut de la opt metri sub transversală.

1-1: Sio a reluat din alunecare o centrare venită de pe partea stângă.

FC Basel: Sommer - Voser, Schar, Ivanov, Xaka - Serey Die, F. Frei (Diaz '78) - Salah (D. Degen '84), Delgado (Sio '66), Stocker - Streller. Antrenor: Murat Yakin.

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii (Filip '46) - Popa, Stanciu (Chipciu '62), Tănase - Piovaccari (Kapetanos '76). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Ivanov '42, Schar '80, D. Degen '86 / Szukala '11, Piovaccari '26, Bourceanu '41.

După această partidă Steaua rămâne fără victorie de 21 de partide în Liga Campionilor, după cea din deplasarea de la Dinamo Kiev, scor 4-1, din 13 septembrie 2006.

În minutul 45, Mihai Pintilii, care s-a aflat la primul meci după o pauză de peste o lună, s-a accidentat din nou şi a fost scos pe targă de pe teren.

Clasament: 1. Chelsea Londra - 9 puncte, 2. Schalke 04 - 6 puncte, 3. FC Basel - 5 puncte, 4. Steaua - 2 puncte.

LIVE TEXT

Minutul 90: FINAL

Minutul 90: GOL FC BASEL!!! Înscrie Sio în minutele de prelungiri.

Minutul 88: Tănase şutează din şase metri în braţele lui Sommer.

Minutul 86: Ocazie mare Steaua! Kapetanos insistă la o minge bâlbâită de elveţieni, este chiar lângă bara portii, dar Sommer pune mâna pe minge.

Minutul 76: Schimbare la Steaua: Iese Piovaccari, intră Kapetanos

Minutul 73: FC Basel este mult mai prezentă în atac faţă de prima repriză. Ocaziile se succed la poarta lui Tătăruşanu.

Minutul 62: Schimbare la Steaua: Iese Stanciu, intră Chipciu.

Minutul 61: Ocazie mare pentru FC Basel! Georgievski blochează un şut al lui Xaka.

 

Minutul 53: Stocker şutează şi Adi Popa trimite cu capul la Tătăruşanu.

Minutul 50: Stanciu recuperează o minge şi Steaua are lovitură liberă, executată de acelaşi Stanciu, care trimite mingea direct spre poartă şi loveşte plasa laterală.

Minutul 48: Atac bun al Stelei, dar mingea ajunge in braţele lui Sommer.

Minutul 46: Schimbare la Steaua: iese Pintilii, intră Filip.

Minutul 46: A început repriza a doua.

Minutul 45: PAUZĂ

Minutul 45: Pintilii se accidentează şi este scos cu targa.

Minutul 43: Ocazii pentru Steaua. Corner de pe partea stângă, mingea ajunge mai întâi la Szukala, a cărui lovitură cu capul este respinsă de portar, iar apoi Gardoş încearcă un voleu, care de asemenea este respins de Sommer.

Minutul 37: Salah reuşeşte câteva driblunguri, dar este deposedat. Bourceanu greşeşte, Tătăruşanu reţine.

Minutul 26: Tătăruşanu are o intervenţie salvatoare la un şut al lui Salah.

Minutul 21: După golul lui Piovaccari, FC Basel s-a aruncat în atac.

Minutul 17: GOOOL STEAUA!! Piovaccari primeşte o pasă în adâncime de la Szukala, ajunge în faţa porţii şi de la aproximativ nouă metri trimite mingea între buturi.

Minutul 14: Piovaccari porneşte singur spre poartă, este împins în careu, dar arbitrul lasă jocul să continue.

Minutul 11: Lovitură liberă executată de Delgado de la aproximativ 11 metri, mingea trece pe lângă poarta lui Tătăruşanu.

Minutul 5: Steliştii au posesia mingii în primele minute ale partidei, însă nu reuşesc să se apropie de poarta adversă.

Minutul 1: A început prima repriză.

Echipele de start:

FC Basel: Sommer - Voser, Schar, Ivanov, Xaka - Serey Die, F. Frei - Salah, Delgado, Stocker - Streller. Antrenor: Murat Yakin

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Popa, Stanciu, Tănase - Piovaccari. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Portugalia, cu Olegario Benquerenca la centru. El va fi ajutat la cele două linii de Ricardo Santos şi Rui Tavares. Asistenţi suplimentari vor fi Manuel De Sousa şi Artur Dias, iar arbitru de rezervă Joao Santos.

Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a declarat, marţi, că partida de miercuri este ultima şansă pentru stelişti să acceadă în primăvara europeană.

"Este un meci important pentru noi, un meci pe care ne dorim să-l câştigăm, pentru noi fiind ultima şansă de a mai putea accede în primăvara europeană. Întâlnim o echipă foarte bună, împotriva căreia am avut foarte multe probleme, sperăm ca mâine seară să facem un meci mult mai bun şi să nu mai facem greşeli ca la Bucureşti. Trebuie să recunoaştem că Basel este favorită pentru meciul de mâine. Este o echipă puternică, joacă acasă, deci ne va fi foarte greu. Vom încerca să jucăm cât mai compact, să ne creăm şanse de a marca şi să reuşim să marcăm. Nu va fi o tragedie dacă nu ne vom califica în primăvara europeană. Jucătorii au făcut enorm pentru fotbalul românesc", a declarat Reghecampf.

În meciul tur dintre cele două echipe, disputat pe 22 octombrie, pe Arena Naţională, scorul a fost egal, 1-1.

Steaua a înregistrat înfrângeri în primele meciuri din grupă, 0-3 cu Schalke 04 şi 0-4 cu Chelsea. Steaua ocupă locul patru în grupă, ultimul, cu doar un punct.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici