Steaua a solicitat FRF ca abonamentele să nu fie valabile la meciul din Cupa României

Clubul Steaua a solicitat Federaţiei Române de Fotbal ca abonamentele suporterilor rapidişti pentru accesul la partidele din campionat să nu fie valabile la meciul direct de joi, din sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana, informează, miercuri, site-ul oficial al grupării giuleştene.

22 afișări
Imaginea articolului Steaua a solicitat FRF ca abonamentele să nu fie valabile la meciul din Cupa României

Steaua a solicitat FRF ca abonamentele să nu fie valabile la meciul din Cupa României (Imagine: http://www.mediafax.ro/social/prostituate-de-lux-sub-paravanul-unei-agentii-de-fotomodele-politicieni-interlopi-si-milionari-au-beneficiat-de-serviciile-lor-7704834//Mediafax Foto)

"Clubul Steaua a şi adresat o cerere oficială prin care solicită în mod expres ca abonamentele să nu fie valabile la meciul Rapid - Steaua, de joi, 11 noiembrie, ora 20.45, din sferturile de finală ale Cupei României", se arată pe site-ul citat.

Oficialii FC Steaua au transmis această solicitare şi clubului Rapid, organizatorul partidei programată pe stadionul "Giuleşti - Valentin Stănescu".

"Conducerea FC Rapid a recepţionat mesajele de nemulţumire ale suporterilor care deţin abonamente valabile pentru meciurile din campionat şi specifică faptul că, în conformitate cu regulamentul de organizare a Cupei României, a fost nevoită să ia această decizie. Documentul la care facem referire stipulează: «Cluburile organizatoare sunt obligate să tipărească bilete de acces la jocuri pe baza formatului electronic al biletului, pus la dispoziţie de FRF cu însemnele sponsorilor competiţiei şi partenerilor FRF». De asemenea, este obligatorie efectuarea, de către clubul organizator, «a cheltuielilor de organizare, care se suportă în mod egal de către cele două cluburi, iar beneficiul net se împarte în mod egal, după scăderea cheltuielilor din totalul încasărilor»", se mai menţionează pe site-ul www.fcrapid.ro.

FC Rapid a pus, marţi, în vânzare tichetele pentru partida de joi la următoarele preţuri: tribuna 0 - 80 lei, tribuna I - 20 lei, tribuna a II-a - 15 lei, peluza a II-a - 10 lei. Programul caselor de bilete de la stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu este 10.00-18.00. Joi, în ziua meciului, casele vor fi deschise deschise doar între orele 09.00-16.00.

Echipa Rapid întâlneşte, joi, de la ora 20.45, pe propriul teren, formaţia Steaua, într-o partidă contând pentru sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana, transmisă în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici