Steaua a vândut 8.864 de bilete pentru meciul cu FC Sevilla

Gruparea Steaua Bucureşti a vândut, până marţi, 8.864 de bilete pentru meciul cu FC Sevilla, programat, miercuri, în etapa a patra a grupei H a Ligii Campionilor.

3 afișări
Imaginea articolului Steaua a vândut 8.864 de bilete pentru meciul cu FC Sevilla

Steaua a vândut 8.864 de bilete pentru meciul cu FC Sevilla

"Steaua a vândut până în acest moment 8.864 de bilete pentru meciul cu Sevilla, inclusiv pachete", a precizat directorul economic şi vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Steaua, Iulian Ghiorghişor.

Marţi după-amiză doar câţiva suporteri stelişti se aflau la casele de bilete.

În ziua meciului contra echipei spaniole, Steaua vinde bilete până la ora 18.00.

Şi la meciul cu Arsenal interesul suporterilor a fost scăzut, doar 14.000 dintre ei fiind prezenţi pe stadionul "Steaua".

Preţurile pachetelor pentru meciurile cu FC Sevilla şi Slavia Praga sunt următoarele: 110 lei la peluze, 200 lei la tribuna a doua, 300 lei la tribuna întâi, 500 lei la tribuna zero şi 700 lei la fotolii. Preţurile biletelor pentru meciul cu FC Sevilla sunt: 75 lei la peluze, 150 lei la tribuna a doua, 200 lei la tribuna întâi, 300 lei la tribuna zero şi 400 lei la fotolii.

Partida Steaua - FC Sevilla va avea loc miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul din Bulevardul Ghencea şi va fi transmisă în direct de ProTV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici