Steaua apreciază că afirmaţiile lui Cornel Dinu sunt de domeniul "fantasticului"

FC Steaua a postat, pe site-ul oficial al clubului, un comunicat prin care numeşte "de domeniul fantasticului" afirmaţiile directorului tehnic al FC Dinamo, Cornel Dinu, care sugera că oameni din gruparea "roş-albastră" ar încerca să influenţe evoluţia unor jucători antrenaţi de Cornel Ţălnar.

12 afișări
Imaginea articolului Steaua apreciază că afirmaţiile lui Cornel Dinu sunt de domeniul "fantasticului"

Steaua apreciază că afirmaţiile lui Cornel Dinu sunt de domeniul "fantasticului" (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"FC Steaua Bucuresti dezmite categoric afirmaţiile domnului Cornel Dinu făcute în emisiunea "Fabrica" din data de 16.03.2010, pe postul de televiziune Telesport. Steaua a jucat întotdeauna meciurile DOAR pe teren şi nu s-a preocupat niciodată de «racolarea» jucătorilor adverşi. Conducerea, jucătorii şi suporterii Stelei consideră că aceste afirmaţii fac parte din «pregătirea» de meci a adversarilor noştri de azi. Înainte de un meci cu Dinamo se poate vorbi de orice, mai puţin de eventuale înţelegeri care să influenţeze scorul. Afirmaţiile sunt de domeniul fantasticului şi de aceea aceasta este prima şi ultima poziţie oficială a clubului nostru pe aceasta temă", se anunţă în comunicat de pe site-ul oficial al FC Steaua.

FC Dinamo a postat pe site-ul oficial un comunicat prin care cataloghează speculaţiile din presă privind corectitudinea meciului cu Steaua drept "diversiuni".

"FC Dinamo Bucureşti răspunde prompt după diversiunile apărute în ultimele ore privind derby-ul cu Steaua! Ne-am obişnuit cu atacurile murdare încă de la începutul anului. Arbitraje favorabile, angajarea ilegală a managerului sportiv Florin Prunea, scandal între jucători în vestiarul lui Dinamo dupa meciul cu Ceahlăul. Avem încredere totală în caracterul, valoarea şi experienţa jucătorilor noştri. În acest moment, singurul obiectiv al lui Dinamo (acţionari, conducere executivă, conducere tehnică, jucători, suporteri) este victoria cu Steaua. După acest comunicat de presă nu vom mai comenta nimic pe această temă pentru că este un subiect provocat de toţi cei care vor răul lui Dinamo şi destabilizarea echipei, speriaţi de faptul că suporterii şi jucătorii dinamovişti sunt împreună pentru obiectivele clubului", scrie în comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului Dinamo.

Directorului tehnic al FC Dinamo, Cornel Dinu, a precizat că a existat o "tentativă de corupere" a jucătorilor dinamovişti.

"Băieţii ăştia de la Steaua nu se amestecă decât dubios. Steaua nu joacă corect acest meci. Ţălnar e săracu mut la Săftica, nu ştie cum să joace, ce să joace şi pe cine să conteze. A fost o încercare de corupere la jucători!", a spus Cornel Dinu la Telesport, conform Prosport.

Partida dintre FC Dinamo Bucureşti şi Steaua Bucureşti se va disputa miercuri seară, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici