Steaua are nevoie de un vârf, un mijlocaş stânga şi de unul central

Antrenorul Marius Lăcătuş a declarat, miercuri, pentru site-ul oficial al grupării "roş-albastre", că Steaua mai are nevoie de un vârf, de un mijlocaş stânga şi de un mijlocaş central pentru a exista concurenţă pe fiecare post.

10 afișări
Imaginea articolului Steaua are nevoie de un vârf, un mijlocaş stânga şi de unul central

Steaua are nevoie de un vârf, un mijlocaş stânga şi de unul central (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu pot spune că există posturi deficitare, dar vom încerca să facem concurenţă pe fiecare post din echipă. Depinde numai şi numai de jucători. Sigur, vom avea nevoie de un vârf, de un mijlocaş stânga şi chiar de un mijlocaş central, deoarece trebuie să existe concurenţă. Dacă vor fi plecări de la Steaua, rămâne de văzut cum îi vom înlocui pe acei jucători. Important este ca în momentul în care vom aduce jucători, aceştia să fie mai valoroşi decât cei ce vor pleca. Aceştia vor trebui să aducă un plus şi un randament mai bun. Nu vrem să facem transferuri numai de dragul de a le face", a spus Lăcătuş.

Antrenorul Stelei a menţionat că este normal ca unii jucători să-şi dorească să plece la echipe din străinătate. "Dică este jucătorul Stelei şi a făcut foarte multe pentru echipa noastră. Sunt perioade şi perioade de joc. Nu poţi fi mereu la cel mai înalt nivel, dar asta nu înseamnă că jucătorii nu îşi doresc să fie acolo întotdeauna. Poate că unii dintre ei îşi doresc să schimbe echipa şi să evolueze în străinătate. Sunt lucruri normale, din punctul meu de vedere. În perioada de când sunt eu la Steaua nu au fost semne care să dea de înţeles că vestiarul nu este unit. Acest lucru contează foarte mult pentru rezultatele echipei", a precizat el.

Lăcătuş consideră că sezonul recent încheiat a fost unul bun. "Cred că a fost un sezon destul de bun, având în vedere faptul că, totuşi, diferenţa de puncte din iarnă era una destul de mare. Că se putea mai bine este cu totul şi cu totul altceva, dar încercăm ca la anul să nu mai ajungem în situaţia în care am fost şi sunt sigur că totul va fi bine pentru Steaua. Care sunt şansele echipei de a prinde din nou grupele Ligii Campionilor? Depinde foarte mult de achiziţiile făcute şi de echipa cu care vom juca în turul trei preliminar. Ce adversar aş vrea? Nu depinde de mine. Orice adversar întâlnim, trebuie să ne jucăm şansa. Perioada de transferări nu s-a încheiat şi sigur vor mai veni şi alţi jucători, care sper să aducă multă calitate în jocul Stelei", a spus antrenorul stelist.

Antrenorul echipei din Ghencea a explicat de ce s-a renunţat la jucătorii Habib Habibou şi Andres Mendoza: "Habibou nu a avut prea multe jocuri la dispoziţie, pentru că Pepe a evoluat de la bine spre foarte bine. Mendoza a avut un început de retur bun. Din păcate, spre final nu a mai avut aceleaşi evoluţii, lucru care ne-a determinat să ne orientăm şi spre alţi jucători".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici