Steaua Bucureşti - Pandurii Târgu Jiu, scor 1-2, în Liga I

Formaţia Steaua Bucureşti a fost învinsă, duminică, la Ploieşti, cu scorul de 2-1 (2-1), de echipa Pandurii Târgu Jiu, într-un meci disputat la Ploieşti, în care de la gruparea bucureşteană au fost eliminaţi doi jucători şi de la oaspeţi unul, iar Cosmin Băcilă s-a accidentat grav.

503 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti - Pandurii Târgu Jiu, scor 1-2, în Liga I

Steaua Bucureşti - Pandurii Târgu Jiu, scor 1-2, în Liga I (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Voiculeţ '9 şi Pintilii '20 (penalti). Pentru Steaua a înscris Rusescu, în minutul 3.

1-0: Cursă pe partea stângă a lui Mihai Costea, care centrează pentru Rusescu, iar acesta şutează la colţul lung, de la 12-13 metri;

1-1: Acţiune personală a lui Voiculeţ de la 28 de metri, jucătorul echipei Pandurii trece de stelişti, ajunge faţă în faţă cu portarul Tătăruşanu şi strecoară mingea sub el;

1-2: Centralul Istvan Kovacs acordă penalti pentru Pandurii după un henţ în careu al lui Latovlevici, care este eliminat. Lovitura de la 11 metri este transformată de Pintilii.

Portarul Stelei, Ciprian Tătăruşanu, a ieşit de pe teren în minutul 44, accidentat, după ce a călcat greşit la o minge înaltă. El a fost înlocuit cu Stanca.

În minutul 87, de la Steaua a fost eliminat şi Gardoş, pentru un fault dur la Cosmin Băcilă, care se pare că a suferit o fractură la piciorul stâng.

Oaspeţii au avut şi ei un jucător eliminat, pe Pintilii, în minutul 90+13, pentru un fault la Brandan.

Steaua: Tătăruşanu (Stanca '44) - Emeghara, Galamaz, Gardoş, Latovlevici - Tatu, Bourceanu, Prepeliţă, Tănase (Nikolici '69) - Rusescu (Brandan '22), M. Costea. Antrenor: Roni Levi.

Pandurii Târgu Jiu: Mingote - Pleaşcă (Rusu '73), Viera, Chiricheş, Cardoso - Băcilă, Pintilii, Voiculeţ (Vranjes '61), Nistor (Batin '65) - Lemnaru, Stomajer. Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Tănase '21, Prepeliţă '40, M. Costea '69, Bourceanu '77 / Băcilă '37, Pintilii '38, Vranjes '62, Cardoso '66.

Cartonaşe roşii: Latovlevici '18, Gardoş '87 / Pintilii '90+13.

Partida a fost arbitrată de o brigadă formată din Istvan Kovacs (central), Octavian Şovre, Bogdan Hârlab (asistenţi) şi Ionuţ Neagu (rezervă). Observatori au fost Constantin Gheorghe şi Alexandru Popescu.

La meci au asistat aproximativ 3.000 de spectatori. În tribune s-au aflat 30 de suporteri ai echipei Pandurii şi mai multe grupuri de fani stelişti.

Tehnicianul formaţiei Pandurii, Petre Grigoraş, a fost trimis în tribună pentru proteste, în minutul 90+1. În acelaşi minut, de la stadion a plecat finanţatorul Stelei, Gigi Becali.

Arbitrul de rezervă a arătat de la margine 9 minute de prelungire, după accidentarea lui Băcilă, dar meciul s-a încheiat în minutul 104.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici