Steaua Bucureşti - Universitatea Craiova, scor 2-1, în Liga I

Echipa Steaua Bucureşti a învins, sâmbătă, cu scorul de 2-1 (0-0), formaţia Universitatea Craiova, în primul meci disputat pe Stadionul "Steaua" în acest sezon, contând pentru etapa a II-a a Ligii I.

102 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti - Universitatea Craiova, scor 2-1, în Liga I

Steaua Bucureşti - Universitatea Craiova, scor 2-1, în Liga I (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Golurile echipei Steaua au fost marcate de Bogdan Stancu '66 şi Romeo Surdu '78, în timp ce Universitatea a punctat prin Valentin Iliev '51.

Universitatea Craiova a deschis scorul în minutul 51, prin Iliev, care a înscris cu capul după un corner executat de Mihai Costea.

În minutul 57, atacantul formaţiei craiovene, Mihai Costea, a înscris un gol, însă acesta a fost anulat în urma unui ofsaid la Gargorov.

Steaua a egalat în minutul 66, scor 1-1. Mihai Răduţ a centrat în careu din corner, mingea a fost deviată de Geraldo Alvez în bară, de unde a ricoşat la Bogdan Stancu care a împins-o în poartă.

Scorul final a fost stabilit în minutul 78. Latovlevici a şutat de la aproximativ 25 de metri, mingea a lovit bara, fiind reluată în poartă de atacantul stelist Romeo Surdu din şase metri.

Steaua Bucureşti: 12. Tătăruşanu - 3. Emeghara, 4. Abrudan, 23. Geraldo, 14. Latovlevici - 5. D. Stoica - 16. Nicoliţă, 11. Păcurar (24. Surdu '65), 8. Răduţ, 10. Cr. Tănase - 28. B. Stancu (26. Bicfalvi '81). Antrenor: Eugen Neagoe. Manager general: Victor Piţurcă.

Universitatea Craiova: 21. Lung jr - 18. Dănănae, 7. Găman, 4. Iliev, 6. Ciucă - 30. Prepeliţă, 2. Bărboianu, 13. Dilevski (27. Al. Piţurcă '81), 23. Gargorov (77. Wobay '74) - 9. M. Costea, 20. Dina (19. Stoianof '71). Antrenor: Aurel Ţicleanu.

Cartonaşe galbene: Geraldo '37, Bicfalvi '90 / Găman '17, Prepeliţă '47, Ciucă '77

Arbitri: Marius Avram (central) - Ioan Onicaş, Mircea Orbuleţ (asistenţi) - Dragoş Istrate (rezervă).

Observator: Constantin Ştefan, Pavel Peniu.

Meciul s-a jucat cu casa închisă, pe stadion fiind prezenţi 23.000 de spectatori, potrivit anunţului făcut de organizatori.

Înainte de meci, crainicul stadionului a anunţat revenirea la clubul din Bulevardul Ghencea a fostelor glorii steliste, Vasile Aelenei, Ştefan Tameş, Florin Marin, Lucian Bălan, Adrian Bumbescu.

Tot crainicul stadionul a anunţat revenirea la club a managerului general Victor Piţurcă, spectatorii prezenţi aplaudând anunţul şi scandând numele antrenorului stelist, precum şi prezenţa la stadion a lui Emeric Ienei, fără a fi anunţată funcţia pe care acesta va ocupa la Steaua.

Formaţia Universitatea Craiova a fost susţinută de aproximativ 200 de suporteri.

Galeria stelistă a afişat mai multe bannere, cu mesajele: "Argăseală...pe partea economică!", "În continuare împotriva creditorului, mereu alături de echipă", "Steaua se slujeşte, nu se stăpâneşte", iar la peluza I au fost afişate alte două bannere mai mici: "Alături de cei ce rămân consecvenţi" şi "Pleacă din Ghencea".

Pe tot parcursul meciului, suporterii stelişti nu au mai adresat injurii la adresa conducerii steliste, în schimb cele două galerii s-au aliat pentru a striga împotriva finanţatorului craiovean, Adrian Mititelu.

În tribunele stadionului "Steaua" au fost prezenţi, printre alţii, antrenorul secund al echipei naţionale, Ştefan Iovan, foştii fotbalişti Gheorghe Popescu şi Gheorghe Craioveanu, precum şi Victor şi Ioan Becali.

Atacantul formaţiei Steaua, grecul Pantelis Kapetanos, a urmărit meciul de la masa presei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici