Steaua Bucureşti va întâlni AS Trencin, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor

Echipa Steaua Bucureşti va întâlni formaţia slovacă AS Trencin, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, s-a stabilit, luni, la tragerea la sorţi de la Nyon.

990 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti va întâlni AS Trencin, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor

Steaua Bucureşti va întâlni AS Trencin, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor (Imagine: Malrius Cristescu/Mediafax Foto)

Partida tur se va disputa la 14-15 iulie, în Slovacia, iar returul va avea loc 21-22 iulie, în România.

Steaua Bucureşti a fost cap de serie la tragerea la sorţi.

Club fondat în 1992, AS Trencin a câştigat în premieră campionatul şi Cupa Slovaciei, în ediţia 2014/2015, depăşind formaţii mai titrate, ca Slovan Bratislava sau MSK Zilina. Cu un an înainte, AS Trencin a ocupat locul al doilea în competiţia internă, după campioana Slovan Bratislava.

Echipa este antrenată de cuplul de tehnicieni Martin Sevela, 39 de ani, şi Ivan Vrabec, 52 de ani, şi îşi dispută meciurile de pe teren propriu pe o arenă cu gazon artificial şi cu o capacitate de 4.000 de locuri. Golgheterul echipei este brazilianul Jairo, cu nouă reuşite.

În ediţia 2013/2014 a Ligii Europa, AS Trencin a fost eliminată în turul trei preliminar de Astra Giurgiu, după 3-1 pentru români, la Dubnica, şi 2-2, la Bucureşti. În manşa a doua, AS Trencin trecuse de IFK Goteborg, scoruri 0-0 în deplasare şi 2-1 acasă.

Anul trecut, tot în Liga Europa, slovacii i-au eliminat pe cei de la Vojvodina Novi Sad, după 4-0 acasă şi 0-3 în deplasare. În faza următoare, AS Trencin a fost oprită de Hull City, după 0-0 acasă şi 1-2 în deplasare.

În Liga Europa, AS Trencin a jucat meciurile de pe teren peopriu la Dubnica şi la Zilina. Este posibil ca debutul formaţiei slovace în Liga Campionilor să fie la Zilina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici