Steaua-Dinamo, meci cu grad sporit de risc. Autorităţile au luat măsuri speciale de securitate

Steaua şi Dinamo se întâlnesc marţi în derby-ul ligii secunde de fotbal.

598 afișări
Imaginea articolului Steaua-Dinamo, meci cu grad sporit de risc. Autorităţile au luat măsuri speciale de securitate

Galeria dinamovistă

Partida CSA Steaua Bucureşti-Dinamo Bucureşti, ultima din etapa a IV-a a Ligii secunde, va începe marţi, la ora 19.00, pe stadionul din Ghencea. În prezent, Poli Iaşi şi Steaua se află pe primele două locuri în clasament, Oţelul Galaţi este pe trei, iar Dinamo ocupă poziţia a patra. Clasamentul play-off ului este completat de Gloria Buzău şi Unirea Dej.

La finalul play-off ului, primele două clasate vor promova direct în SuperLigă, în timp ce ocupantele locurilor trei şi patru vor disputa baraj în dublă manşă cu locurile şapte şi opt din play out-ul SuperLigii. Steaua nu are drept de promovare, aşa că locul său va fi luat de următoarea clasată.

Autorităţile bucureştene au luat măsuri speciale privind securitatea deoarece se aşteaptă la incidente provocate de fanii celor două formaţii. De altfel, un prim incident s-a produs marţi, în jurul prânzului, atunci când mai mulţi susţinători ai echipei Dinamo au intrat în conflict cu jandarmii. Numărul forţelor de ordine de la stadion şi de pe traseul galeriilor a fost suplimentat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici