Steaua, doar cinci şuturi pe spaţiul porţii în trei meciuri din LC

Echipa Steaua a şutat pe spaţiul porţii doar de cinci ori în cele trei patide disputate până acum în grupa H a Ligii Campionilor, spre deosebire de Arsenal, care a avut 23 de şuturi, şi de Sevilla şi Slavia, ambele cu câte 13 şuturi, informează site-ul UEFA.

3 afișări
Imaginea articolului Steaua, doar cinci şuturi pe spaţiul porţii în trei meciuri din LC

Steaua, doar cinci şuturi pe spaţiul porţii în trei meciuri din LC

Steaua e pe locul trei la capitolul şuturi, 16, după Sevilla - 20, Arsenal - 19, dar înaintea Slaviei - 13.

Nici la cornere Steaua nu stă mai bine, doar 9, faţă de 15 Sevilla, 13 Arsenal şi 10 Slavia. Jucătorii Stelei au fost surprinşi de cele mai multe ori în poziţie de ofsaid, 21, "campioni" fiind Victoraş Iacob şi Valentin Badea, ambii de câte şase ori.

De asemenea, Steaua are şi cea mai slabă posesie dintre echipele din grupa H, ca timp de joc, 28 de minute (48 la sută). Arsenal are 36 de minute (52 la sută), Sevilla 34 de minute (57 la sută), iar Slavia 29 de minute (43 la sută).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici