Steaua, echipa din România cel mai bine clasată în topul IFFHS

Echipa Steaua Bucureşti se menţine pe locul 47, cu 167,5 puncte, în clasamentul pe luna mai al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS) şi continuă să rămână formaţia română cel mai bine clasată în această ierarhie.

60 afișări
Imaginea articolului Steaua, echipa din România cel mai bine clasată în topul IFFHS

Steaua, echipa din România cel mai bine clasată în topul IFFHS (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

CFR Cluj a urcat un loc şi se află pe poziţia 75, cu 135,5 de puncte, în timp ce echipa FC Vaslui a urcat de 99 pe 90, cu 123 puncte.

Unirea Urziceni a urcat un loc şi ocupă poziţia 108, cu 115,5 puncte.

Formaţia Dinamo Bucureşti se menţine pe locul 114, cu 112 puncte, la egalitate cu Paris Saint-Germain (Franţa), FC Toulouse (Franţa) şi Kashima Antlers (Japonia).

De asemenea, FC Timişoara se menţine pe poziţia 126, cu 108 puncte, la egalitate cu Al-Kuwait SC Kaifan (Kuwait), FC Gamba Osaka (Japonia) şi Botafogo FR Rio de Janeiro (Brazilia).

Formaţia FC Braşov a urcat de pe 332 pe 301, cu 70 de puncte, la egalitate cu echipele Al-Sadd FC Doha (Qatar), Cercle Brugge (Belgia), KV Mechelen (Belgia), KKS Lech Poznań (Polonia), 1. FSV Mainz 05 (Germania), AS de Nancy-Lorraine (Franţa), FC Amkar Perm (Rusia) şi 1.FC Köln (Germania).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici