Steaua - FC Copenhaga: Câţi jandarmi vor asigura paza la al doilea meci al Stelei din Liga Europa

Jandarmeria a anunţat, într-un comunicat, câţi jandarmi vor asigura ordinea publică la meciul Steaua Bucureşti - FC Copenhaga, din etapa a II-a a Grupei E a Ligii Europa, care va avea loc, joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională din Capitală.

504 afișări
Imaginea articolului Steaua - FC Copenhaga: Câţi jandarmi vor asigura paza la al doilea meci al Stelei din Liga Europa

Steaua - FC Copenhaga: Câţi jandarmi vor asigura paza la al doilea meci al Stelei din Liga Europa (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Peste 400 de jandarmi vor fi mobilizaţi la Steaua Bucureşti - FC Copenhaga. Meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad ridicat de risc, iar accesul spectatorilor în incinta Arenei Naţionale se va face începând cu ora 20.00.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

Partida Steaua Bucureşti - FC Copenhaga, din etapa a II-a a Grupei E a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională, şi va fi transmisă în direct de ProTV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici