Steaua - FC Vaslui, scor 0-1, în Liga I

Formaţia Steaua a fost învinsă, vineri seară, pe teren propriu, scor 1-0 (0-0), de echipa FC Vaslui, într-un meci contând pentru etapa a XXVII-a a Ligii I.

414 afișări
Imaginea articolului Steaua - FC Vaslui, scor 0-1, în Liga I

Steaua - FC Vaslui, scor 0-1, în Liga I (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Unicul gol al meciului a fost marcat de brazilianul Wesley, cu capul, de la circa 10 metri, după o centrare din lovitură liberă de pe dreapta de la Adailton.

Steaua: Tătăruşanu - Geraldo, Gardoş, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Răduţ (T. Bălan '71) - Chipciu (Fl. Costea '69), Tatu, Cr. Tănase - Rusescu (M. Costea '55). Antrenor: Mihai Stoichiţă

FC Vaslui: Borjan - Milanov, Papp, M. Constantin, Paito - R. Costin (N. Stanciu '59), Anderson (Gladstone '87)- Adailton, Wesley, Sânmărtean - Yero Bello (Temwanjera '73). Antrenor: Augusto Inacio

Cartonaşe galbene: Latovlevici '27 / R. Costin '28, Papp '46, Sânmărtean '71

Meciul a fost arbitrat o brigadă din Serbia cu Milorad Mazic la centru, ajutat de asistenţii Igor Radojcici şi Milovan Rastici, în timp ce rezervă a fost Milenko Vukadinovici.

Observatori au fost Gheorghe Nedelescu şi Nicolae Grigorescu.

Cartonaşe galbene: Gabnene: Latovlevici'27 / E. Copstin '28

La meci au fost prezenţi aproximativ 25.000 de spectatori.

În ultimele minute ale meciului, fanii stelişti au cerut demisia antrenorului Mihai Stoichiţă şi au scandat numele tehnicianului Marius Lăcătuş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici