Steaua - Gloria Bistriţa, scor 1-0 în Liga I

Formaţia Steaua Bucureşti s-a impus, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa echipei Gloria Bistriţa, cu scorul de 1-0 (0-0), într-o partidă contând pentru etapa a XXII-a a Ligii I, prin golul marcat de Pantelis Kapetanos, în minutul 83.

40 afișări
Imaginea articolului Steaua - Gloria Bistriţa, scor 1-0 în Liga I

Marius Lăcătuş, antrenorul echipei Steaua (Imagine: Mediafax Foto)

Semedo i-a pasat lui Petre Marin în interiorul careului, fundaşul Stelei a centrat perfect de pe linia de fund direct la Pantelis Kapetanos, care a reluat, cu capul, de la aproximativ 6 metri în poarta goală. Kapetanos a marcat al şaptelea său gol în această stagiune şi a devenit golgheterul formaţiei "roş-albastre".

În minutul 78, arbitrul Teodor Crăciunescu a dictat penalti în favoarea formaţiei Steaua, în urma unui fault al lui Azevedo asupra lui Pantelis Kapetanos.

Lovitura de pedeapsă a fost executată de Bogdan Stancu, însă balonul a trecut peste transversală, fiind a patra lovitură de pedeapsă ratată de jucătorii grupării "roş-albastre" în acest sezon. Dupã ratarea penaltiului, publicul a început sã strige împotriva jucătorilor, cerându-le acestora sã plece din Ghencea.

Steaua: 12. Cernea (1. Zapata '61) - 2. Ogăraru (4. Golanski '14), 3. Goian, 17. Baciu, 18. Marin - 16. Nicoliţă (7. Szekely '56), 8. Ov. Petre, 14. Toja, 9. Semedo - 28. Stancu, 35. Kapetanos. Antrenor: Marius Lăcătuş.

Gloria Bistriţa: 12. Tătăruşanu - 6. C. Păun, 17. J. Pedro, 3. Ciucă, 18. Frăsinescu - 16. Nalaţi - 14. Achim, 30. Băjenaru (24. Hora '68), 10. Sânmărtean (19. Silvăşan '70), 5. Velcovici (2. C. Petre '61) - 11. Zaharia. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cartonaşe galbene: Golanski '28, P. Marin '43 / Nalaţi '36, Azevedo '60, Zaharia '87

Partida a fost condusă la centru de Teodor Crăciunescu, ajutat la cele două linii de Mircea Orbuleţ şi Ionuţ Babadac, iar Sebastian Colţescu a fost rezervă.

Observatori au fost desemnaţi Constantin Ştefan şi Octavian Goga.

Pe parcursul reprizei a doua, suporterii de la Peluza Sud au trei banere cu mesajul: "Becali a intrat, adevărat a intrat Pac-Pac", "Gigi nu scăpa săpunul", "Mitică după Gigi".

La începutul reprizei a doua, suporterii de la "Peluza Nord" au realizat o coregrafie dedicată antrenorului Marius Lăcătuş, care duminică îşi serbează ziua de naştere.

Citeşte şi:

Jucătorii stelişti au intrat pe teren cu un banner de susţinere pentru Becali

Motivele arestării lui Becali

Gigi Becali, arestat pentru 29 de zile

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici