Steaua în grupă cu Arsenal, FC Sevilla/AEK Atena şi Slavia Praga

Echipa Steaua Bucureşti va întâlni echipele Arsenal, FC Sevilla sau AEK Atena şi Slavia Praga în grupa H a Ligii Campionilor.

1 afișare
Imaginea articolului Steaua în grupă cu Arsenal, FC Sevilla/AEK Atena şi Slavia Praga

Steaua în grupă cu Arsenal, FC Sevilla/AEK Atena şi Slavia Praga

Componenţa celorlalte grupe din Liga Campionilor, stabilită în urma tragerii la sorţi ce a avut loc, joi, la Monte Carlo, este următoarea:

Grupa A: FC Liverpool, FC Porto, Olympique Marseille, Beşiktaş Istanbul;

Grupa B: Chelsea, Valencia, Schalke 04, Rosenborg;

Grupa C: Real Madrid, Werder Bremen, Lazio Roma, Olympiakos Pireu;

Grupa D: AC Milan, Benfica Lisabona, Celtic Glasgow, Şahtior Doneţk;

Grupa E: FC Barcelona, Olympique Lyon, VfB Stuttgart, Glasgow Rangers;

Grupa F: Manchester United, AS Roma, Sporting Lisabona, Dinamo Kiev;

Grupa G: Internazionale Milano, PSV Eindhoven, ŢSKA Moscova, Fenerbahce Istanbul.

Meciurile din faza grupelor se vor disputa la următoarele date: 18/19 septembrie, 2/3 octombrie, 23/24 octombrie, 6/7 noiembrie, 27/28 noiembrie, 11/12 decembrie.

Partida retur dintre AEK Atena şi FC Sevilla, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa luni, de la ora 21.45, la Atena. În tur, Sevilla a învins pe teren propriu cu scorul de 2-0. Meciul a fost amânat din cauza decesului jucătorului spaniol Antonio Puerta (22 de ani), care a survenit, marţi, în urma unei crize cardio-respiratorii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici