Steaua, interesată de atacantul Ferdinando Sforzini

Site-ul tuttomercatoweb.com a anunţat, sâmbătă, că FC Steaua este interesată de achiziţionarea atacantului italian Ferdinando Sforzini, care evoluează în liga secundă din Italia, la Ravenna, sub formă de împrumut de la gruparea Udinese.

19 afișări
Imaginea articolului Steaua, interesată de atacantul Ferdinando Sforzini

Steaua, interesată de atacantul Ferdinando Sforzini

Potrivit sursei citate, oferta Stelei este una "interesantă", iar gruparea din Bulevardul Ghencea doreşte să-l transfere definitiv pe jucătorul italian.

"Atacantul este tentat de această experienţă, mai ales că Steaua va evolua în sezonul următor în preliminariile Ligii Campionilor. Sforzini va lua o decizie doar după încheierea campionatului", adaugă tuttomercatoweb.com.

Ferdinando Sforzini, în vârstă de 23 de ani, a fost achiziţionat de Udinese în 2005 şi de atunci a fost împrumutat, pe rând, la Verona (2005/2006), Modena (2006), Vicenza (2007) şi Ravenna.

În 40 de etape disputate până în prezent în Serie B, Sforzini a marcat 10 goluri pentru Ravenna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici