Steaua, interesată de Bojan Jokici, de la Sochaux

Gruparea Steaua Bucureşti este interesată, potrivit site-ului mercato365.com, de serviciile fundaşului stânga Bojan Jokici, în vârstă de 21 de ani, legitimat la gruparea franceză Sochaux.

1 afișare
Imaginea articolului Steaua, interesată de Bojan Jokici, de la Sochaux

Steaua, interesată de Bojan Jokici, de la Sochaux

Internaţionalul sloven (10 selecţii) se confruntă cu o concurenţă acerbă la Sochaux şi nu s-ar opune unei plecări de la formaţia franceză. Potrivit sursei citate, Jokici ar putea ajunge la Steaua chiar sub formă de împrumut.

Bojan Jokici a ajuns la Sochaux înainte de începerea sezonului 2007/2008, de la ND Gorica, unde evolua din 2005. El a mai jucat la Supernova Triglav (2004/2005).

Pe de altă parte, site-ul goal.com notează că mijlocaşul stelist Ovidiu Petre s-ar afla pe lista de transferuri a clubului Olympiakos Pireu, alături de Belluschi (River Plate), Sotiris Kyrgiakos (Eintracht Frankfurt) şi Grigoris Makos (Panionios).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici