Steaua, locul 61 în topul IFFHS

Steaua Bucureşti a urcat două poziţii şi ocupă locul 61, cu 142 de puncte, în clasamentul pe luna septembrie al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), fiind echipa română cel mai bine clasată în această ierarhie.

50 afișări
Imaginea articolului Steaua, locul 61 în topul IFFHS

Steaua, locul 61 în topul IFFHS (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Steaua se află la egalitate cu echipa argentiniană Lanus. Adversarele Stelei în grupa H a Ligii Europa ocupă următoarele poziţii: Twente Enschede (locul 20), Fenerbahce Istanbul (locul 49) şi Şerif Tiraspol (locul 106).

CFR Cluj ocupă locul 66, cu 133,5 puncte, menţinându-se pe aceiaşi poziţie.

Adversarele CFR-ului în grupa K a Ligii Europa se află pe următoarele locuri: PSV Eidhoven (locul 53), FC Copenhaga (locul 45) şi Sparta Praga (locul 91).

Formaţia FC Timişoara a urcat pe locul 107 de pe 112, cu 115,5 puncte.

Adversarele FC Timişoara în grupa A a Ligii Europa ocupă următoarele locuri: Ajax Amsterdam (locul 34), Anderlecht (locul 109) şi Dinamo Zagreb (locul 87).

Următoarea echipă din România în acest clasament este FC Vaslui, aflată pe locul 143, după o cădere de pe locul 126, cu 101,5 puncte. Vasluienii se află la egalitate cu Entente Sportife de Setif (Algeria).

Echipa Dinamo Bucureşti se află pe locul 153, cu 98,5 puncte, după o urcare de 21 de poziţii. Dinamoviştii se află la egalitate cu ŢSKA Sofia (Bulgaria) şi SC Heerenveen (Olanda).

Adversarele dinamoviştilor în grupa F a Ligii Europa ocupă următoarele poziţii: Galatasaray Istanbul (locul 12), Panathinaikos Atena (locul 59) şi Sturm Graz (locul 121).

Campioana României, Unirea Urziceni, ocupă locul 218 (după o urcare de pe 224), cu 84 de puncte, la egalitate cu NK Maribor (Slovenia), AS Nancy (Franţa), Real San Luis FC (Mexic), IF Elfsborg Boras (Suedia), Colon de Santa Fe (Argentina) şi Alianza Atletico Sullana (Peru).

Adversarele Unirii în grupa C a Ligii Campionilor se află pe următoarele locuri: FC Sevilla (locul 32), Glasgow Rangers (locul 93) şi VfB Stuttgart (locul 50).

Echipa Rapid Bucureşti ocupă locul 316, cu 68 de puncte, după o urcare de 80 de poziţii. Rapidiştii se află la egalitate cu FC Beijing Guoan (China), Osasuna Pamplona (Spania), Rosario Central (Argentina), OGC Nice (Franţa) şi Tauro FC (Panama).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici