Steaua - locul 91 în clasamentul all-time al cluburilor

Echipa Steaua Bucureşti ocupă locul 91 în clasamentul all-time al cluburilor realizat de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS) şi dat publicităţii miercuri.

1 afișare
Imaginea articolului Steaua - locul 91 în clasamentul all-time al cluburilor

Steaua - locul 91 în clasamentul all-time al cluburilor

Cu 56 de puncte, Steaua se află la egalitate cu francezii de la OSC Lille şi este cea mai bine plasată echipă din România.

O altă echipă din România, Rapid Bucureşti, a acumulat 51 de puncte şi ocupă locul 93.

Dinamo Bucureşti, cu zece puncte, ocupă locul 164, la egalitate cu formaţiile KAA Gent (Belgia), Cruz Azul Ciudad de Mexico (Mexic) şi Hertha Berlin (Germania).

Potrivit site-ul oficial al forului citat, în acest clasament se iau în considerare rezultatele obţinute de echipe în campionat, cupă şi competiţiile continentale de la 1 ianuarie 1991, data înfiinţării IFFHS, până în prezent.

Primul loc este ocupat de FC Barcelona, cu 710 puncte, urmată de Manchester United (628), Real Madrid (602), AC Milan (595), Juventus Torino (584), Internazionale Milano (532), Bayern Munchen (514), Arsenal Londra (511), River Plate (483) şi FC Porto (405).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici